Constructii case ieftine

Constructii case ieftine

Constructii case ieftine

Executam constructii case ieftine eco pasive si case independente energetic la preturi incredibil de mici comparativ cu casele clasice din Romania si casele din lemn construite in Europa.

Structura caselor din lemn este realizata ca un sistem spatial de cadre elastice, unde nu exista concentratii de eforturi, iar ansamblul este omogen si echilibrat. Prinderile elementelor se fac acum cu cuie speciale iar îmbinarile spatiale se dubleaza cu piese metalice specializate care asigura o conlucrare spatiala deosebita, aceste case fiind capabile sa se comporte excelent la cutremure de gradul 8 pe scara Richter (in acest caz orice casa din caramida va fisura).

Lemnul este tratat special, cu atentie pentru a nu-i diminua prea mult calitatile ecologice, prin imersie impotriva microorganismelor, cariilor, mucegaiului. Pentru imbunatatirea rezistentei la foc structura casei din lemn este umpluta cu fibra de celuloza, care este un materiale ecologic si ignifug.

Constructii case ieftine in Europa

Fata de tarile din Uniunea Europeana lucram – la aceeasi calitate – cu preturi reduse cu aproximativ 50%. Acest lucru ne-a scos din tara de cativa ani si avem proiecte de constructii case ieftine in derulare in Italia, fiind in discutii privind incheierea de contracte si in alte tari, precum Anglia, Austria, Germania, precum si unele tari africaane precum Gambia si Uganda.

Constructii case ieftine in Africa

Cel putin in Africa vor merge foarte bine casele sociale, care de altfel sunt case ieftine dar lucrate cu responsabilitate maxima in ce priveste calitatea materialelor si a executiei. In Banjul, Gambia am deschis de curand o reprezentanta pentru constructii case ieftine si investitii in credite de carbon.

Constructii case ieftine in Romania

In tara construim case eficiente energetic la preturi incredibil de mici si case eco pasive independente energetic la pretul de casa clasica din caramida. Incredibil, dar adevarat! Tehnologia folosita in constructii case ne permite sa consruim case ieftine fara sa facem rabat la calitate. De asemenea, executam constructii case ieftine prin aplicarea de tehnologii avansate, eficiente.

Constructii case ieftine din lemn si durata lor de viata

Una dintre caracteristicile fundamentale ale lemnului este elasticitatea si durabilitatea. Acest lucru combinat cu faptul ca materialul este tratat face ca acest tip de case sa aiba o durata de viata cel putin la fel de mare ca cele ridicate din materiale traditionale. Exista si la noi dar mai ales in tari ca Germania si Austria case din lemn care au o varsta de peste 100 ani.

In acest caz, mai sunt aceste case ieftine?

Raspunsul este da, atata timp cat comparam structurile caselor din lemn cu cele din caramida sau beton, care sunt mai scumpe in orice conditii. Apoi ca sa pastram eticheta de case ieftine, depinde de fiecare cat de bine stie sa-si chiverniseasca bugetul la finisari, unde costurile casei pot creste enorm daca lucram neprofesionist sau daca dorim finisari de lux. Dorim case ieftine? Trebuie sa respectam anumite reguli si le putem avea.

Contactati-ne pentru constructii case ieftine la calitate foarte buna.

Back To Top