Constructii case lemn la Iasi

Constructii case lemn la Iasi

Constructii case lemn la Iasi si in judetul Iasi

Habitat OneConstruim case lemn la Iasi, la preturi imbatabile fata de concurenta si la calitate maxima. Datorita imbunatatirilor aduse permanent in fabrica la confectionarea structurilor si kiturilor de case lemn eco, precum si in santier la eficientizarea montajului, am reusit sa obtinem preturi accesibile la casele din lemn eco moderne pe care le construim la Iasi.

Pe langa faptul ca punem accent pe calitatea caselor din lemn construite la Iasi, casele eco le construim cu dotare minima cu energie regenerabila solara, deci beneficiarul unei astfel de locuinte se bucura de calitate maxima, confort excelent si economiii majore la energia termica si cea electrica.

Executam constructii case lemn la Iasi, in fabrica, insa acestea pot fi montate oriunde in tara si in Europa. Kiturile de case lemn fabricate la Iasi corespund standardelor europene in domeniul constructiilor caselor din lemn, astfel incat lucram cu firme partenere din Italia, Belgia si Franta.

Printre cele mai cautate si contractate case din lemn la Iasi a fost si este Casa eco Bucovina, cu independenta energetica partiala si una, construita pe Platoul Beldiman, cu independenta energetica totala.

Back To Top