Constructii case pe structura de lemn

Constructii case pe structura de lemn

De ce constructii case pe structura de lemn?

Constructii case pe structura de lemn Constructiile pe structura din lemn detin o serie de avantaje importante fata de locuintele clasice:

Eficienta
Timpul de constructie este mult mai scurt, aproape la jumatate fata de o casa clasica, de aici si eficienta noastra care are efect asupra pretului, acesta fiind redus cu cel putin 50% din manopera de consstruire a unei case din caramida sau beton.

Izolare termica
Datorita fibrei de celuloza si a sistemului aplicat, obtinem un coeficient de izolare termica superior constructiilor traditionale (ca. 0,15-0,18W/m²K ). Acest coeficient de izolare termica reduce costurile pentru incalzirea locuintei cu aproximativ 60%.

Durabilitate
Contrar prejudecatilor, casele construite bine din lemn eco sunt mai solide decat cele construite in mod clasic.

Elasticitate
Elasticitatea lemnului elimina aparitia fisurilor in pereti, amortizeaza vibratiile si absoarbe undele seismice, rezistenta la cutremur fiind foarte mare.

Protectie la foc
Tratam lemnul cu solutii chimice ecologice, astfel incat materialul devine ignifug, avand o rezistenta la foc de pana la 90 minute de expunere la flacara (clasa de rezistenta la foc F90B – DIN) deci, privind protectia la foc, casele noastre devin comparabile cu locuintele din beton sau caramida.

Rezistenta la cutremur
Lemnul este mult mai elastic comparativ cu materialele de constructii clasice fapt care, impreuna cu greutatea proprie redusa, permite constructiilor executate pe structura de lemn sa reziste la seisme cu magnitudine de peste 8,5 grade pe scara Richter.

Pretul redus
Datorita reducerii manoperei cu 50%, achizitionarea unei case de lemn este mai accesibila ca pret decat achizitia unei case clasice.

Lemnul “respira”
Lemnul este un material ecologic natural, care respiră si regleaza mediul ambiental interior prin filtrarea aerului si stabilizarea umiditatii.

Sanatate
In sfarsit, lemnul nu degaja radioactivitate, gaz, praf sau electricitate statica, fiind un excelent regulator termic si hidrometric. Nu exista loc mai sanatos si mai bun de trait decat intr-o casa din lemn bine construita.

Contactati-ne pentru a avea o casa din lemn confortabila, ecologica si economica:

Back To Top