Construim la tara case din lemn ecologice si case eco pasive

Construim la tara case din lemn ecologice si case eco pasive

case din lemn ecologice si case compoziteInca din copilarie, fiecare ne-am creat locuri speciale unde ne simtim in siguranta fiind protejati de lumea zgomotoasa si aglomerata din jurul nostru. Nevoia de siguranta si visul de avea o casa a noastra, un loc cald si linistit, persista pana il vedem implinit.

Va propunem proiecte de case durabile construite la tara, independente energetic, confortabile si accesibila ca pret, precum si o alternativa de finantare deosebita de orice oferta existenta pe piata.

Case din lemn ecologice si case eco pasive

Dezvoltam proiecte case din lemn ecologice si eco pasive, locuinte sociale pentru refacerea satului romanesc: asistenta in refacerea, dezvoltarea si construirea de locuinte sociale pentru locuitorii satelor romanesti, locuinte de serviciu pentru fermierii si specialistii in diverse domenii, care aleg sa lucreze si sa locuiasca la tara.

Elaboram si implementam programe si proiecte pentru reducerea poluarii, conservarea impotriva poluarii a zonelor inca nepoluate, precum si a celor creatoare de energie electrica si termica prin tehnologii fotovoltaice, eoliene, utilizarea plantelor energetice, etc. Construim case din lemn ecologice si economice, partial sau total independente energetic.

Back To Top