Construiti singur casa de vis

Construiti singur casa de vis

Construiti singur casa de vis, cu ajutorul nostru si economisiti astfel cel putin 10000-15000€!

Acordăm asistenta tehnica gratuita tinerilor căsătoriti pentru construirea de case ecologice, economice si rezistente la cutremur si foc. Construim case in sistemul Austrocasa, folosind structuri ecologice din lemn izolate cu fibre de celuloză, sau structuri clasice (beton) şi cofraje termoizolante incorporate din polistiren dens, tehnologii tot mai des folosite in tarile dezvoltate.

Tehnologie de constructii

Avand in vedere trendul in domeniul energiei, construim numai case economice şi ecologice, aplicând tehnologia numită Casa Eco Pasivă AustroCASA.

Construiti cu AUSTROCASA! De ce? Pentru ca noi va oferim:

– Deschidere si flexibilitate totală în ce priveste gasirea de solutii optime pentru construirea unei case la un pret accesibil şi la un standard de calitate european.
– O casa mai ieftină sau la acelaşi preţ cu un apartament la bloc sau o casă construita în mod conventional, dar la standarde de calitate şi mediu net superioare.
– O casă verde, ecologică, pasivă, complet independentă energetic!
– O casa mai rezistentã la cutremur, foc şi intemperii.
– Un sistem de izolatie fonicã si termica eficient de cel puţin 0,20 W/m2k şi 0,10 W/m2k pentru casa pasivă.
– Reducerea costurilor la factura pentru energie termica cu minimum 85%.
– O casa „la cheie” – construita în maximum 3 luni.

O casa construita „La cheie” in sistemul Austrocasa cu asistenţa tehnică asigurată de firma noastră costă (preturile sunt informative, tva inclus):
> 300€/mp pentru casele din lemn ecologice.
> 450€/mp pentru casa clasică, bine termoizolată.
> 500€/mp casa ecopasivă (structură din lemn superignifugat), total independentă energetic!
> 550€/mp casa pasivă (structură beton), total independentă energetic!

Proiectul PAC şi de structura costa 10€/mp. Dacă doriti doar o calculatie de pret pentru un anumit proiect, o putem realiza pentru suma de 150 RON/antecalculatie. Calculaţia se execută gratuit dacă încheiaţi un precontact de construire cu AustroCASA sau dacă achiziţionaţi termosistemul ori cofrajele din polistiren de la noi.

INSTALARE

Timpul de instalare a cofrajelor „Austrocasa” si realizarea peretilor unei case de 100 mp la sol este de 3-5 zile. După executia fundatiei, se monteaza „caramizile” izolante tip Austrocasa, se introduc armăturile, se toarna betonul; apoi casa este gata pentru a continua cu instalarea plafonului, acoperisului, ferestrelor, usilor, instalatiilor sanitare, electrice, etc. Mansardarea si finisajele pot fi executate si ulterior, deci casa poate fi livrata „la gri”, daca clientul doreste acest lucru.

CASA „LA GRI” si „LA CHEIE”

O casă construita „la gri” inseamnă: fundatie, pereti izolati complet, instalatie de canalizare inglobata si acoperis din tigla metalică.

La o casa „la cheie” nu mai aveti nimic de facut, doar va mutati in aceasta si va bucurati de confort si calitate tip vest europeana la pret romanesc.

DISTRIBUTIE

AustroCASA este producător şi distribuitor in Romania a sistemului Casa Eco Pasivă „AustroCASA”. Distribuim materiale termo şi fono izolante peste tot in Romania: plăci polistiren de orice dimensiune şi densitate, Stiropor şi Neopor, cofraje termoizolante din polistiren dens (min. 18kg/mc), termoizolaţii ignifuge şi eficiente din fibre de celuloză.

De asemenea, distribuim setul complet de accesorii si unelte necesare pentru instalarea sistemului „Austrocasa” (scule uzuale pentru constructii, schele speciale, suporţi, ancore).

Constuieste-ti singur casa!

Dragi tineri, veti spune: „NU SE POATE!” Eu va spun, asa cum am spus-o de mii de ori in viata: „BA SE POATE!”

Daca realizati proiectul casei prin firma noastra in sistemul Austrocasa, si sunteti tinăr (până la 80 ani!), beneficiati de asistenta tehnica gratuită!

Dacă aveţi puţină îndemânare şi înclinaţie spre domeniul tehnic, cu asistenta tehnică a specialistului nostru, vă puteti construi singuri casa de vis. Nu este ficţiune sau poveste. Stim ca foarte multi români nu apeleaza la o firma specializata ci isi construiesc, cum pot, singuri casa. Noi credem ca putem veni in sprijinul tinerilor care viseaza la o casa trainică si modernă. Si aceasta la jumatate de pret faţă de preţurile de pe piata de constructii din Romania!

„Caramizile” stil LEGO, tip Austrocasa, sunt uşoare şi uşor de pus în operă, de aceea sunt convins ca mulţi familişti care au in plan să-şi construiasca o casă vor înţelege ca oferta noastră este cea care ii va ajuta sa-si duca planul la bun sfârşit. Construidu-vă singuri casa ajungeti la o reducere foarte mare a costurilor. Nu va fie frică, acolo unde nu puteti voi, venim noi si va ajutăm, în conditii de fair-play si de bun simt.

Nu incerc să vă conving, vă spun doar ca se poate! Dacă aveti curajul să începeti una din cele mai frumoase aventuri ale vietii voastre, nu ezitati sa trimiteti un mesaj iniţial.

Odata cu mesajul trimis, atasati si o schita a proiectului dvs. impreuna cu intrebarile la care nu ati gasit raspuns pe acest site. Vom incerca sa va raspundem în timp util, dar va rugăm sa ne acordati cel putin 3-4 zile pentru aceasta. Vă multumim.

Teodor M Muntean – Manager & Echipa AustroCASA

Back To Top