Consum redus de energie

Consum redus de energie

Optimizarea energiei

solar eolianPentru a avea un consum redus de energie la casa sau cladirea dvs. contactati-ne in prealabil pentru a face o evaluare si o propunere de optimizare a consumurilor la energia electrica si cea termica. Pe langa construirea de case partial sau total independente energetic, partenerii si specialistii in energie verde de la Austrocasa identifica, analizeaza si imbunatateste consumul de energie al cladirilor de orice fel, noi sau vechi.

Identificam consumul de energie al unei fabrici sau locuinte, astfel incat fiecare consumator sa fie optimizat, apoi intocmim o analiza cost-beneficiu.

Primul pas in optimizarea necostisitoare dar cu efecte benefice imediate este inlocuirea iluminatului vechi costisitor cu becuri, tuburi si reflectoare cu led.

Optimizare, eficienta si profit pentru firme – Sistem electric „On Grid”, injectare directa in retea

eolianaUn element foarte important de care trebuie sa tinem seama: furnizorul national este doar un comerciant de energie electrica, astfel incat conectarea la retea in calitate de producator este un drept al fiecarui cetatean sau societate comerciala reglementat in legea 220/2008 si modificarile ulterioare. Suntem autorizati sa montam sisteme On-Grid in toata tara.

Sistemele on-grid de capacitate mica (pana in 10 kw/h, adica 1.5-2.5 MW/luna) sunt cele mai folosite si usor de autorizat, nefiind necesara calitatea de producator, iar pasii ce trebuie facuti sunt simpli:

  • montarea si punerea in functiune a sistemului cu racord la reteaua proprie.
  • completarea unei cereri de racordare la furnizorul de energie electrica bifand casuta: „modificarea elementelor de natura tehnica fara depasirea puterii instalate aprobata anterior”.
  • studiu de solutie si modificarea contorului in contor cu sens dublu – toate acestea se fac de catre furnizorul national in termen uzual de 2-3 saptamani.
  • modificarea si resemnarea contractului de furnizare cu optiunea compensarii energiei consumate cu cea produsa, compensare lunara, trimestriala, semestriala sau anuala, la alegerea clientului.

Sistemele de injectare in retea cu scopul de a anula factura la energie electrica sau de a asigura independenta energetica totala si pentru apa calda si incalzire difera foarte tare de la un client la altul. Sistemele cele mai utilizate sunt cele hibride (fotovoltaic, eolian). Pentru a va putea oferi o varianta exacta va rugam sa ne contactati si sa ne puneti la dispozitie cateva date privind: contravaloarea facturii la energie electrica, tipul de bransament: monofazic sau trifazat, locatia unde se face montajul.

Consultanta

Mai intai analizam si prezentam masurile necesare a se lua, intr-un plan pe mai multe etape, astfel incat operatorul sa fie capabil sa inceapa a economisi energie electrica sau termica, cu masuri simple si cu capital redus.

In faza de implementare punem in aplicare masurile propuse, inclusiv cele care necesita o invesitie initiala mai costisitoare, dar care sunt foarte profitabile pe termen mediu si lung.

Pentru a investi intelept in viitorul dvs. si al copiilor, nu ezitati sa ne contactati.

Back To Top