Credit ipotecar – Banca Intesa concureaza cu Prima Casa!

Credit ipotecar – Banca Intesa concureaza cu Prima Casa!

Credit ipotecar şi credit de modernizare a locuintei

Intesa Sanpaolo Bank reduce cu peste 25% din marja de dobânda aferenta creditelor de investitii imobiliare – credit ipotecar şi credit de modernizare a locuintei – în lei.

Acum puteti achizitiona sau renova locuinta cu costuri similare proiectului guvernamental „Prima Casă” cu oferta Intesa Sanpaolo Bank.

Puteti suna gratuit la Call Center (0800 800 888) sau puteti vizita cea mai apropiată unitate a bancii pentru detalii si obtinerea creditului. Oferta este valabila până la jumatatea anului, mai precis pana la 30.06.2015.

Aceasta este inca o varianta prin care puteti avea Prima Casa Eco a dvs.

Tranzactii Imobiliare si Credit pentru oameni de afaceri

Imprumuturi initiale
Plecand de la premisa ca orice dezvoltator al unui proiect imobiliar are o serie de cheltuieli preliminare (costuri de proiectare, de eliberare a autorizatiilor de constructie, etc.), Intesa Sanpaolo Bank sustine efortul investitorilor in acest sector dinamic de activitate prin finantari punctuale.

Imprumuturi de Dezvoltare
Pentru dezvoltarea proiectelor imobiliare, Intesa Sanpaolo Bank acorda imprumuturi pe termen mediu sau lung pentru finantarea a maximum 70% din costurile totale implicate. Imprumuturile oferite de banca vor fi rambursate in conformitate cu fluxul de incasari rezultat in urma vanzarilor, sau conform unor grafice negociate cu banca.

Back To Top