Credite

Credite

Credite de la Austrocasa

BITLEUAustrocasa ofera credite fara dobanda, fara complicatii si fara stres. Aceste credite nu sunt bancare, fiind acordate prin efortul financiar al Grupului Austrocasa International, de aceea sunt altfel fata de creditele bancare sau nebancare obisnuite.

Un credit de la Austrocasa International nu este o impovarare financiara pe viata, ci o mana intinsa si un ajutor reciproc care are loc intre doi parteneri ai aceluiasi proiect, beneficiarul si constructorul unei case ecologice eficiente energetic, construita in conditii de calitate si confort maxim. Singurul dezavantaj ar fi avansul mai mare solicitat de la inceput, si sin pacate nu putem evita acest neajuns pentru client, deoarece nu suntel banca sau institutie financiara, ci firma de constructii. Totusi majoritatea clientilor care cauta sa-si construiasca sau cumpere o casa au deja un buget substantial alocat acestui proiect vital pentru o familie romaneasca!

Si un aspect important, de principiu: decat sa deveniti sclavii bancilor toata viata, mai bine faceti un efort, mai asteptati putin si aveti o casa independenta energetic iar dvs. sunteti independent financiar, deci un om liber!

AVANTAJELE CREDITELOR ACORDATE DE AUSTROCASA
1. Formalitati simple, fara complicatii, fara hartii si fara garantii colaterale;
2. Avans de 50%;
3. Plata ratelor lunare fixe, pana la 5 ani, fara dobanda;
4. Accesul unei categorii largi de clienti datorita flexibilitatii in acordarea finantarii, in functie de nevoile fiecaruia;
5. Raspuns rapid.

Cum procedam?

Pentru a beneficia de aceste credite parcurgem pasii urmatori:
1. Beneficiarul achita avansul de 50%;
2. Firma face proiectul pentru autorizare, iar beneficiarul obtine autorizatia de constructie;
3. Firma executa fundatia cu materialul achitat de beneficiar (din cauza diversitatii solurilor fundatia nu este inclusa in proiect);
4. Beneficiarul plateste ratele lunare stabilite;
5. In interval de 6 luni pana la 1 an firma monteaza casa pe fundatia existenta deja.

Garantii la credite

Creditul este garantat cu:
– Nu este nevoie de garantie daca ratele se achita in avans, iar la terminarea constructiei se achita 90% din valoarea creditului.
– Ipoteca asupra imobilului ce face obiectul investitiei imobiliare;
– Asigurarea Imobilului adus in garantie;
– Asigurarea de Viata de Grup atasata Creditului.

Pentru familiile tinere, propunem un proiect de casa cu o suprafata dubla fata de garsoniera de la bloc, singura conditie este sa aveti avansul si un teren de minimum 300 mp. Locuinta propusa este Casa eco activa IASI MICRO, care poate fi cu independenta energetica partiala sau totala.

Plan casa eco activa Iasi Micro

Casa eco activa iasi micro

Back To Top