Cu noi constructiile de case sunt la indemana dvs.!

Cu noi constructiile de case sunt la indemana dvs.!

constructiile de case la indemana dvs.De obicei, constructiile de case nu sunt la indemana celor care isi doresc atat de mult o casa, iar costurile construirii unei case de catre o firma sunt destul de mari, iar riscurile construirii unei case cu ajutorul a tot felul de „meseriasi” si „echipe” este unul real si costisitor!

Care e solutia? Se poate construi o casa la calitate maxima, durabila si consfortabila de catre persoanele care isi doresc si viseaza sa aiba o casa pe pamant? Incercam sa raspundem mai jos la aceste intrebari…

Constructiile de case pot deveni dezideratul dvs. acum!

Prin sistemul de construire oferit de noi fiecare poate avea o casa eco activa sau eco pasiva, sau ambele, adica casa eco pasactiva. Trebuie doar sa aveti incredere in abilitatea dvs. de a invata un lucru usor de facut, mai ales daca aveti foarte putina inclinatie spre domeniul tehnic al vietii, si anume, daca ati folosit odata in viata macar una (sau mai multe:) din urmatoarele scule: surubelnita, ciocan, dalta, cleste, pensula, trafalet, masina de gaurit, lopata, harlet, nivela, ruleta, etc.

Casele din lemn modulare simple se pot construi pe fundatie usoara foarte simpla, si atunci costurile se diminueaza foarte mult. Aceste case din lemn, ecologic ignifugat, rezistente la intemperii, cutremur si la foc, le puteti construi singur sub indrumarea unui specialist de la noi, economisind astfel zeci de mii de euro!

Noi va stam la dispozitie cu modele si idei de case, precum si consultanta gratuita prin telefon si email sau consultanta pe santier contra cost, la preturi foarte accesibile, astfel incat sa merite sa va faceti casa singur in regie proprie si sa economisiti foarte multi bani. Numai sa doriti acest lucru si sa va implicati.

Va propunem unul din proiectele de case mici prezentate mai jos:
Casa de vacanta Minisolara = 60 mp.
Casa Cube Studio = 30mp.
Mini case cube intre 8-20mp.

[doptg id=”65″]

Daca va place ideea de a construi singur si a economisi mii de euro la o casa, nu ezitati sa ne contactati:

Back To Top