Cum sa creezi un anunt de vanzare casa

Cum sa creezi un anunt de vanzare casa

Anunt de vanzare casa

In momentul in care te-ai decis sa iti vinzi casa va trebui sa faci acest lucru cunoscut pentru cat mai multi oameni. In acest sens te pot ajuta site-urile unde poti posta gratuit anunturi de vanzari case. In functie de cat de atractiv este anuntul tau de vanzare casa, oamenii vor fi sau nu interesati de oferta ta. Ai aici cateva idei care sa te ajute in conceperea unui anunt bun.

Titlu

Primul lucru care va ajunge la utilizatorul de internet este titlul anuntului tau. Acesta trebuie sa fie suficient de atractiv cat sa il determine pe cititor sa dea clic pentru a citi mai mult. In acelasi timp trebuie sa ofere suficient de multe informatii pentru ca acesta sa isi dea seama din prima daca este tipul de casa pe care il cauta. De exemplu, daca ai de vanzare o casa in Bucuresti, cu trei camere, vei trece in titlu cuvintele casa in Bucuresti, centru, trei camere. Alaturi de acestea vei adauga unul sau mai multe cuvinte care sa descrie casa intr-un mod placut. Acestea vor crea in mintea cititorului o stare placuta si in acelasi timp vor fi o invitatie pentru a afla mai multe despre casa ta.

Anuntul

Anuntul va trebui sa fie constituit din informatii utile; incearca pe cat posibil sa eviti cuvintele cu potential negativ. Important este ca orice posibil cumparator sa ramana in minte cu aspectele pozitive, care l-ar putea determina sa cumpere casa. Evidentiaza cat mai mult punctele forte ale casei. Incearca sa faci un pas in afara si sa privesti din perspectiva unei persoane care isi doreste o casa: ce i-ar placea la aceasta? Faptul ca e spatioasa, moderna, ca are vedere catre mare, lac, padure, parc? Ca este noua sau proaspat renovata, ca are bucatarie mare sau ca baia a fost reamenajata astfel incat sa fie foarte usor de intretinut? Sigur vei putea gasi cel putin doua-trei astfel de avantaje.

Fotografii

Un anunt de vazare casa trebuie insotit de cel putin o fotografie generala a casei si cate una pentru fiecare camera. Cu cat mai multe fotografii care sa arate casa, cu atat mai multe vizualizari va avea si anuntul. Cei mai multi sunt atrasi de anunturile de unde pot avea cat mai multe indicii despre cum arata casa, asa ca „o poza face cat o mie de cuvinte”! Incearca sa faci fotografiile cu un aparat cat mai performant, avand la dispozitie lumina zilei, astfel incat imaginile sa fie cat mai clare. Inainte sa faci pozele nu uita sa faci curatenie cu atentie si sa dai la o parte din cadru lucrurile personale. Daca e nevoie, rearanjeaza mobila sau fotografiaza din acele unghiuri care avantajeaza cel mai bine casa.

Back To Top