Cumpara o casa eco eficienta energetic cu noua moneda Bitleu

Cumpara o casa eco eficienta energetic cu noua moneda Bitleu

BitleuAustrocasa Srl este prima afacere din Romania care accepta plati in Bitleu, o metoda de plata care va deveni in curand tot mai populara in Romania.

Bitleu este o moneda virtuala, independenta, nereglementata si nesupusa regulilor monetare din niciun stat. Va fi folosita in transferul international de bani si pentru a cumpara aproape orice, de la telefoane mobile pana la masini si case.

Unii analisti merg atat de departe incat considera sistemul Bitcoin si Bitleu, care permite transferuri monetare anonime si nesupravegheate de fonduri, prin conexiuni de tip “peer to peer” (de la utilizator la utilizator), o potentiala amenintare pozitiva pentru sistemul bancar conventional. In acest sens unele banci isi revizuiesc politicile financiare si, in cateva tari, deja accepta tranzactii in Bicoin, iar in Romania in curand se vor accepta tranzactii in Bitleu.

Austrocasa va organiza, incepand cu iunie 2014, intalniri care vor avea ca tema platile si tranzactiile cu Bitleu si Bitcoin. Aceste intalniri se vor organiza cu scopul de educare a publicului doritor sa foloseasca Bitleu, unde pasionatii de valute crypto si Bitleu se pot intalni pentru a impartasi idei sau a incepe diverse proiecte de afaceri noi.

Puteti economisi si castiga Bitlei si puteti plati construirea casei dvs. in noua moneda internationala Bitleu!

Prima casa eco eficienta energetic vanduta exclusiv in noua moneda BITLEU !

Ecocasa Micro si noua moneda BITLEU

3 ecocasa micro 60mp
Pentru detalii si informatii utile completati formularul de mai jos.

Back To Top