Cunoaște-te pe tine însuți!

Cunoaște-te pe tine însuți!

Câteva întrebări pe care ar trebui să ți le pui:

1. Cine sunt eu?
Majoritatea oamenilor încep să se întrebe „Ce vreau?” mai întâi, în loc să întrebe „Cine sunt eu?” Prima, întrebare greșită! Dacă nu știi cine ești, de unde știi ce vrei cu adevărat?! Deci, privește adânc în partea interioară a persoanei tale și află cum e spiritul, caracterul și credința ta. Asigură-te că știi de unde vii, cine ai fost ieri (istoria), cine ești astăzi (existența actuală) și cine vei fi mâine (viitorul, perspectiva vieții). Apoi mergi la următoarea întrebare.
 
2. Ce vreau cu adevărat?
Atât de multe lucruri pe care dorești să le faci cu viața ta și atât de puțin timp cheltuit pentru a le face cu adevărat. Găsește un lucru sau două la care ești bun, sau foarte bun, și încearcă să faci un prim pas spre ceea ce vrei să fii și să faci cu adevărat.
 
3. Care este partea bună?
Cu atâtea lucruri rele petrecute în jurul nostru, e greu să vedem lumina de la capătul tunelului, partea bună a lucrurilor. Dar, dacă vezi un tren la capătul tunelului, ia-l pentru o plimbare și vezi ce face lumea să trăiască și să funcționeze!

4. Mă simt confortabil cu ceea ce fac?
Există întotdeauna o cale ușoară și una corectă atunci când vine vorba de a decide. Nu trebuie să fii un geniu pentru a te vedea că ești unic în gândire, acțiune și trăire. Nu suntem toți la fel, iar varietatea aduce întrebări interesante pentru a fi experimentate.
 
5. Am făcut destul pentru mine?
Ai sau vrei să faci ceva mai mult? Nemulțumirea permanentă poate fi periculoasă în doze mari, dar dacă ești nemulțumit puțin și justificat, vei putea să vezi și să faci lucruri pe care altfel niciodată nu le-ai fi putut imagina.

6. Cât de mult aș putea avea?
Poate ai nevoie de multe lucruri, dar nu de toate, sigur! Poate ai dori să ai mulți bani, de exemplu, dar întrebarea este dacă și cât ai nevoie și cât de mult ești dispus să lucrezi pentru a-i avea?
 
7. Ce mă motivează?
Este un răspuns pe care trebuie să-l afli singur. Există atât de multe lucruri care pot face un om fericit, dar nu e ușor să alegi. Încearcă, testează, pas cu pas, vezi ce te motivează și aceea să faci!
 
8. Ce te face să renunți?
Ce anume te face să renunți la vise, idei? Poți fi aproape orice ai vrut mereu să fii, dar nu renunța înainte de a începe călătoria! Succes!

Back To Top