De ce Austrocasa?

De ce Austrocasa?

De ce AUSTROCASA?


„A incepe o afacere este usor, a o dezvolta este o artă, a nu da faliment in vremuri de restriste este un har!”
AustroCASA = arta servirii exemplare a clientului!
„A incepe constructia unei case este usor, a o termina cu bine este un har, a nu cheltui dublu fata de bugetul estimat este o artă!” AustroCASA = arta păstrării bugetului clientului în limite decente!

De ce Austrocasa? Pentru că noi realmente vă oferim ceea ce orice client din România şi-ar dori: o relaţie de bun simţ, respect reciproc şi profesionalism! Putem afirma cu certitudine că suntem o „rara avis” pe santierele romanesti pentru că:
– Veţi lucra cu o echipă de profesionişti, cu studii superioare si cu meseriasi de clasă; fără alcool si fără injurături pe santier!
Veţi putea urmări in orice moment tot ce se intamplă pe santier, prin tehnologia modernă aplicată de Austrocasa: cameră video instalată pe santier si vizualizare a santierului de acasă prin acces la internet!
– Se lucrează uscat şi curat, fără mizeria întâlnită pe şantierele româneşti, nu va fi risipa de materiale si nu vi se va fura un „pai” de pe santier;
Locuinţa va fi din start termoizolată, fonoizolată, modernă, foarte rezistentă la cutremur şi la inundaţii, cu un ambient plăcut şi sănătos;
– Execuţia rapidă a locuinţei, ridicată şi acoperită în max. 2 luni, la cel mai bun standard de calitate;
Asistenţă tehnică permanentă prin şefi de şantier şi ingineri bine pregătiţi profesional;
– Soluţii de excepţie pentru design interior/exterior, încălzire şi climatizare;
Lucrând în regie proprie, cu specialişti recomandaţi de Austrocasa, puteţi economisi intre 5000€ si 15.000€, fără a afecta calitatea construcţiei;
– Suntem căutati in Europa deoarece construim case şi oferim asistenţă tehnică la un raport pret/calitate pe care nu-l veti găsi nicaieri în altă parte.


Back To Top