De ce SmartHome?

De ce SmartHome?

SmartHome inseamna:

Cea mai ridicata rezistenta la cutremur (cand te afli intr-o astfel de casa nu prea simti ca se zguduie pamantul)

Izolarea casei care o face aproape casa pasiva

Independenta case care ofera posibilitatea economisirii de bani anual, amortizandu-ti cheltuielile cu casa intr-un timp destul de scurt. Daca economisesti 2000 de euro anual (bani pe care ii dai pentru plata, energiei electrice, termice si pentru consumul de apa) ai bani sa te bucuri de ceea ce iti place sa faci cu adevarat. Vacante mai multe alaturi de cei dragi, o viata mai fericita.

Modularitatea sistemului, iti permite sa faci schimbari majore in casa cu costuri aproape de zero. Daca familia care locuieste in casa s-a plictisit de actualui aranjament interior, sau daca mai vine un copil si are nevoei de inca o camera, sau daca cei care vor mosteni casa vor vrea sa faca alte aranjamente interioare, acest lucru se poate face cu costuri foarte mici si foarte rapid.

Daca te muti in alta zona a tarii si consideri ca este mai avantajos sa-ti muti casa decat sa construiesti sau sa cumperi o alta casa, o poti demonta usor si transporta acolo unde doresti.

Intr-o astfel de casa vei avea mereu natura langa tine. Fiind o casa cu peretii si izolatie ecologica (organica), ambientul interior va fi calduros si primitor.

Smarthome

Back To Top