De unde cumparam aer conditionat

De unde cumparam aer conditionat

Aerul conditionat a devenit in timp o necesitate pentru fiecare dintre noi si este benefica in fiecare locuinta prezenta unui astfel de aparat de aer conditionat, atata timp cat acesta este folosit cum trebuie astfel incat sa nu fie daunator.

In biroul in care lucrez eu spre exemplu, situatia este una tragica. In timpul verii, cand afara temperatura este una insuportabila, aerul conditionat din biroul nostru functioneaza, insa in niciun caz standardele sunt unele normale. Colegii mei s-au imbolnavit, dureri de cap si dinti, ochi imjectati.. totul din cauza „beneficiilor” aerului conditionat. 🙂

Sistemul este unul destul de vechi si ar trebui schimbat cu siguranta..un aparat nou de aer conditionat de tipul celor de aer dublu split ar fi ideal in biroul acesta, pentru ca iarna ar reusi sa mentina o temperatura adecvata in incapere, astfel incat sa nu iti mai inghete mainile pe tastatura si vara l-ai putea seta la un nivel cat mai ok astfel incat jetul de aer sa nu fie unul prea puternic, cu alte cuvinte sa fie fixat la acel nivel confortabil al temperaturii..

In ceea ce priveste pretul, acesta nu cred ca ar trebui sa fie un impediment. Am vazut in cadrul a numeroase magazine online preturi bune pentru aparatele de aer conditionat si chiar oferte foarte avantajoase cu reduceri, astfel incat tind sa cred si sa afirm caa aceasta nu ar trebui sa fie un impediment.

In plus, beneficiile pe care acesta le va aduce in orice locuinta sunt unele cu mult mai mari si  mai avantajoase decat jaful de aparat care zace acum prin birou si care are o influenta destul de proasta asupra sanatatii noastre. Nu doar ca temperatura la care a ramas blocat este una destul de mare, dar si jetul de aer este unul destul de puternic si simt mereu cum imi zboara parul din cauza curentilor. In ceea ce priveste filtrele de praf.. acest sistem.. practic nu exista si sunt convinsa ca mult praf si impuritati raman in continuare in cadrul incaperii si din acest motiv riscam cu totii sa ne imbolnavim din cauza bacteriilor ce se pot forma.

Back To Top