Design interior, iubirea pentru frumos

Design interior, iubirea pentru frumos

royal bedDesign interior: Nu cred ca exista femeie pe fata pamantului care sa nu iubeasca frumosul si, mai ales, femeie careia sa nu-i placa sa-si decoreze propria casa, sa-si puna amprenta asupra caminului si sa-i dea o particica din personalitatea ei. Design-ul interior este unul dintre cele mai frumoase domenii, un astfel de job fiind locul de munca ideal pentru oricine.

Iubirea pentru frumos se devolta odata cu ideile, culorile pana si odata cu acele cursuri speciale de design interior. Domeniul acesta frumos dezvolta in primul rand imaginatia unui designer astfel ca, in timp, ajunge sa aibe in palmares adevarate opere de arta. Pana la urma ce este designul interior daca nu arta.

Pentru a putea face insa fata acestui domeniu, pentru a putea face aceasta munca de design interior trebuie sa stai foarte bine si la capitolul comunicare cu persoana careia ii faci o lucrare. Clientii pot fi de foarte multe ori foarte pretentiosi, dorindu-si mai tot timpul lucruri care nu dau chiar bine puse impreuna. Ei nu inteleg cateodata ca tocmai pentru astfel de cazuri exista expertii in design interior. Nu cred ca si-ar dori cineva ca apartamentul sau casa in care locuiesc sa arate ca o sorcova: un perete galben, unul mov si altul rosu… ce sa mai, mai e un pic si il luati in loc de sorcova de sarbatori.

Un expert in design interior stie cum sa combine astfel incat sa dea fiecarei locuinte un aspect unic. Amprenta personala poate fi adaugata unei locuinte si de un designer de iinterioare atata timp cat clientul este de acord sa-si puna pe tava ideile pentru a putea fi examinate si asamblate de expertul in design interior astfel incat rezultatul sa fie pe placul tuturor iar atunci cand ai musafiri sa fie reactia ceva de genul: „wowwww!”

Designul interior inseamna iubirea pentru frumos, pentru imbinarea culorilor si a formelor intr-un mod armonios. Simtul estetic poate fi dezvoltat insa prin foarte multa munca. Insa, cu parere de rau va spun, am intalnit cazuri in care, oricat de priceput era designer-ul, clientul sa nu fie multumit sub nici o forma si eu zic asa: astfel de clienti nu vor fi niciodata multumiti nici de propria lor munca.

Designul de interioare este o arta in adevaratul sens al cuvantului si cu totii, cu siguranta, ne-am dori o casa transformata in arta. Ia spuneti voi: cine nu si-ar dori sa se trezeasca dimineata si sa se simta implinit si in armonie cu felul in care ii arata casa? Raspund eu? Toata lumea!

Detalii aici!

Back To Top