Despre sclavia modernă

Despre sclavia modernă

Un documentar din seria „așa ceva nu vezi la televizor”, despre cât de greu este să ne asumăm adevărul despre sclavia modernă, sau despre faptul că suntem proprii noștri sclavi… ai confortului.

Din păcate filmul (nu mai exista pe Youtube) inoculează în mod involuntar frică şi e un îndemn inconștient la lupta împotriva sistemului, la revoltă împotriva totalitarismului capitalist. Videoclipul cu același nume, îndeamnă însă la soluții pașnice.

Personal sunt convins că schimbarea poate fi una în care copacii tineri cresc în paralel cu cei bătrâni, fără a fi nevoie să distrugem stăpânii de sclavi… le vine rândul la fiecare, e Cineva care știe să judece drept!

Abordarea medicinei moderne care „taie în carne vie” pentru a vindeca (uneori la propriu alteori prin intermediul pilulelor) este una voită și asumată, când medicina alternativă are soluții demonstrate pentru a vindeca boli prin iubire, credință, fluxuri energetice, tratament alternativ naturist, etc.

Cred sincer că totul se rezumă la o schimbare în educația vlăstarelor și NU la o revoltă împotriva sistemului. Recomand vizionarea videoclipului.

Back To Top