Dezvoltare micro cartiere „Eco Dumbrava” Romania

Dezvoltare micro cartiere „Eco Dumbrava” Romania

CASE IN RATE AUSTROCASAMicro cartiere – Cu o investitie minima poti avea casa ta de vis sau poti obtine profit investind intr-un proiect imobiliar comunitar de succes!

Fiecare roman isi doreste o casa si – din pacate – pentru multi aceasta dorinta ramane la nivelul de vis neimplinit. “Eco Dumbrava” este un proiect imobiliar comunitar care vine in sprijinul a mii de romani care isi doresc o casa pe pamant, facilitand finantarea simpla fara stress, fara dobanzi impovaratoare. Fiecare roman are acum posibiliatea de a deveni beneficiar de casa, dar si investitor de success in proiecte imobiliare comunitare, mici ca dimensiune dar de mare succes ca afacere. Oricine are un minimum de capital de investit, poate deveni proprietar de casa, investitor in proiect si/sau actionar intr-o firma de success.

Personal construiesc case inca din liceu, prin 1964 lucram pe santier in vacante, intre 1990-1993 am lucrat pe santier in SUA, iar din 1993 in Romania. Cea mai mare problema la noi este subfinantarea sau chiar lipsa de finantare, si de aici multe aspecte negative legate de calitate si de finalizare a proiectelor de construire.

Pentru a veni in sprijinul celor ce isi doresc o casa pe pamant, am inceput dezvoltatarea unui minicartier “Eco Dumbrava” in Iasi si il dezvoltam in Romania, apoi in Franta si Anglia. Acest proiect va ajuta mii de romani si europeni sa isi poata construi casa de vis fara datorii la banci, devenind in acelasi timp independenti financiar si chiar obtinand profit daca se implica si investesc timp, inteligenta si bani.

Detalii in curand!

Back To Top