Distributie si montaj kituri case de lemn

Distributie si montaj kituri case de lemn

kituri de Case din lemn ecoAustrocasa, producator de case kituri eco pasive pe structura de lemn si structuri compozite (metal+lemn), cu o experienta de peste 19 ani in producerea si comercializarea caselor de lemn in tari precum Italia, Belgia si Romania.

Dispunem de linii tehnologice si utilaje performante ce ne pemit sa prelucram, tratam si sa uscam lemnul astfel incat sa corespunda standardelor UE, iar marcajul CE de pe lemnul folosit la constructia caselor noastre reprezinta dovada calitatii produsului nostru.

In colaborare cu dvs., ne propunem sa realizam sute de case in Romania, de aceea cautam parteneri de incredere cu care sa dezvoltam o relatie de colaborare benefica pentru ambele parti dar mai ales pentru clientul nostru comun, cel care ca deveni viitorul proprietar de casa.

Parteneriatul consta in a propune catre clientii interesati de a avea o locuinta ecologica, performanta energetic kiturile de casa Austrocasa ce vor fi inglobate in oferta de casa la semifinit sau la cheie in functie de rinta clientului.

Panourile de structura fabricate de Austrocasa, vor reprezenta viitoarea „caramida” folosita in construirea casei. Noi fabricam si garantam panouri de o calitate superioara, cu toate avantajele ce decurg din utilizarea lor (rapiditate, performanta energetica, etc).

Avantajele dvs:
– in schimbul promovarii si comercializarii produselor Austrocasa, veti primi un comision din valoarea kit-ului la rosu;
– folosind kiturile Austrocasa durata de executie se diminueaza si automat durata totala a lucrului pe santier va fi mult mai redusa;
– executati toate operatiunile dinainte de montarea kitului (terasari, sapaturi, fundatii, etc.) si cele de dupa montarea kitului, deci economisiti bani multi, mii de euro!
– beneficiati de training si asistenta tehnica in cazul in care doriti sa montati kiturile cu echipa proprie;
– beneficiati de materiale de prezentare si promovare a modelelor AUSTROCASA (pliante, brosuri, cataloage) in format electronic;
– dupa vanzarea primului kit de casa Austrocasa veti avea posibilitatea sa figurati ca partener in aria dvs geografica, pe site-ul: www.austrocasa.ro

Cautam distribuitori in toata Romania.

Back To Top