Domenii de utilizare a fibrei de celuloza

Domenii de utilizare a fibrei de celuloza

Domeniile de utilizare a fibrei de celuloza sunt numeroase. Sistemul de suflare asigura o izolare perfecta fara a produce deseuri. Aceasta va ajuta sa economisiti timp si bani.

Puteti utiliza fibra de celuloza pentru a izola termic si fonic o noua constructie, un proiect de renovare, o constructie de casa pasiva, izolarea fonica a peretilor interiori, izolare fatadei, izolarea de rezervoare si tevi instalate in casa, etc.

Umplere libera: acest sistem este utilizat in principal pentru izolarea pardoselilor unde stratul de izolatie este subtire sau in poduri necirculabile.

Umplere deschisa: metoda preferata pentru izolarea perfecta a plafonului la nivele superioare si podele, intre grinzi.

”Blow-in”: tehnica folosita pentru toate cavitatile inchise in interior si in afara inainte de procedura de suflare. In interiorul cavitatii fibra de celuloza, creând un mediu perfect, izoleaza eficient. In functie de aplicatie, un furtun, un jet sau o lance sunt utilizate pentru suflare.

Pulverizare: aceasta tehnica este utilizata in sectiunile verticale ale constructiilor (de exemplu pereti din lemn) deschise pe o parte (pereti intermediari), pentru izolare fonica de tavane drepte si tavane cu bolta, pentru placare cu celuloza in interior, fara bariera de vapori, ce pot fi tencuite, asa cum este folosit in reabilitare termica de fatade.

Back To Top