Eliminati fara durere pietrele din fiere si ficat

Eliminati fara durere pietrele din fiere si ficat

Cum sa eliminam pietrele din fiere si colesterolul din ficat?

ficatChiar si daca numai 40% din ficat functioneaza normal, analizele pot iesi bune, insa apar tot felul de boli in organism! Ficatul are rolul de a metaboliza lipidele in exces, de a elimina din organism diverse deseuri alimentare, multiple substante chimicale ascunse in alimente, alcoolul introdus in organism. Ficatul are control important si direct asupra cresterii si functionarii fiecarei celule din corpul uman.

Timp de 6 zile, se bea suc de mere, cate 1 litru pe zi (se bea inainte de mese sau la 2 ore dupa mese). In aceasta saptamana sa se evite mancaruri sau bauturi reci. Pentru a se dilata canalele biliare trebuie sa se consume mancare si bauturi calde sau la temperatura camerei. Sa nu se consume nimic prajit si sa se evite, pe cat posibil, produsele de origine animala (sa se tina post). Sa se evite orice medicamente in ziua a 6-a. Daca sunteti racit sau apare o afectiune acuta trecatoare, amanati cura.

ZIUA a-6-a: Se mananca de post, se evita alimente de origine animala – carne, lapte, branza, unt si orice e prajit – sau va puteti simti rau in timpul eliminarii pietrelor.

ORA 14:00 – dupa aceasta ora nu se mai mananca nimic; doar se bea apa in restul zilei.

ORA 18:00 – Se bea 200 mililitri apa (aprox. 1 pahar) in care s-a amestecat bine, o lingura (aprox. 20 g) de sare amara (sulfat de magneziu). Sarea amara e un purgativ iar actiunea sa principala e sa dilate canalele biliare pregatindu-le pentru eliminarea pietrelor. De asemenea, curata intestinul astfel incat pietrele, atunci cand incearca sa iasa, nu se lovesc de mancare sau alte reziduuri si pot fi eliminate usor.

ORA 20:00 – Se bea al doilea pahar de apa cu sare amara (200 mililitri apa) – in care s-a amestecat bine, o lingura (aprox. 20 g) de sare amara.

ORA 21:30 – Daca nu ati avut scaun pana acum, e bine sa va duceti la toaleta sau optional puteti face o clisma cu apa calduta.

ORA 21:40 – Se pun 100 mililitri ulei de masline (aprox. ½ pahar) si se amesteca cu 100 mililitri suc de lamai (aprox. ½ pahar). Sucul sa fie cat mai pur, fara pulpa. Ingredientele se pot amesteca intr-un borcan inchis (se clatina de 20 de ori). Se fac 2 astfel de portii. In mod ideal, aceste amestecuri se beau fix la ora 22:00 si ora 22:20. Dar, daca simititi nevoia sa va mai duceti la toaleta, puteti amana cu inca 10 minute.

ORA 21:45 – Se aplica pe partea dreapta, in zona ficatului (de la buric, pana la prima coasta si cat mai in dreapta spre coloana) o mamaliga fiebinte, invelita intr-un prosop. Sa se evite contactul direct cu pielea. Mamaliga se face din 1 kg de malai.

ORA 22:00 – Se bea amestecul de 100 mililitri ulei de masline si 100 mililitri suc lamaie. Acest amestec se bea in picioare. E bine sa fie baut tot odata, deoarece, imediat cum ajunge in stomac prima inghititura, incepe eliminarea pietrelor.

Asezati-va culcat in pat imediat! E esential pentru eliminarea pietrelor. Pozitia trebuie sa fie culcat pe spate, cu o perna sub cap. Daca e o pozitie incomoda, se poate sta pe partea dreapta cu genunchii trasi spre piept. Stati complet nemiscat, cel putin 20 minute, si incercati sa nu vorbiti! Pietrele vor fi eliminate fara durere, deoarece se secreta multa bila (care este uleioasa), iar canalele biliare sunt tinute larg dilatate de magneziul din sarea amara si de caldura mamaligii ce are rol dilatator.

ORA 22:20 – Se bea al doilea amestec de 100 mililitri ulei de masline si 100 mililitri suc lamaie. In cazul in care se doreste eliminarea mai multor pietre, optional se mai poate bea si al treilea amestec de 100 mililitri ulei de masline si 100 mililitri suc lamaie, la ora 22:40.

ORA 22:45 – Se aplica pe partea dreapta, in zona ficatului (de la buric pana la prima coasta) a doua mamaliga fiebinte, invelita intr-un prosop. Sa se evite contactul direct cu pielea.

A doua zi dimineata:

ORA 06:00 dimineata – Se bea al treilea pahar de apa cu sare amara (200 mililitri apa – in care s-a amestecat bine, o lingura (aproximativ 20 g) de sare amara.

ORA 08:00 – Se bea al patrulea pahar de apa cu sare amara (200 mililitri apa – in care s-a amestecat bine, o lingura (aproximativ 20 g) de sare amara.

ORA 10:00 – Se pot consuma fructe sau suc de fructe.

ORA 11:00 – Se poate incepe sa se manance mancare de post.

Seara sau in urmatoarea zi se poate reveni la mancarea obisnuita. In urmatoarele 2 zile este recomandat sa se efectueze o clisma, deoarece pietrele pot ramane in intestinul gros si sunt foarte toxice, putand crea o stare de rau. In caz ca mai sunt pietre, cura se poate relua o data pe luna. Dupa 6-12 cure, sunt eliminate toate pietrele. –
Sursa: cartile lui Valeriu Popa si Andreas Moritz, Formula AS nr. 379

Back To Top