Energia fotovoltaica si eoliana

Energia fotovoltaica si eoliana

Energia fotovoltaica si eoliana – Energie verde fara facturi…

Termenul de energie verde se refera la surse de energie regenerabila si nepoluanta care reduc impactul asupra mediului asociat generarii energiei conventionale si cresc substantial independenta energetica a locuintei.

Aceste tehnologii vin in ajutorul consumatorului prin reducerea facturilor pentru diferite utilitati (electricitate, apa, incalzire) si printr-un timp de amortizare scurt, astfel incat instalarea unor panouri solare si/sau fotovoltaice devine o investitie extrem de rentabila. Energia fotovoltaica si eoliana reprezinta o solutie viabila pentru locatiile care nu beneficiaza in prezent de racordare la reteaua nationala de electricitate.

In alte tari (zonal si in Romania…), printr-o legislatie corespunzatoare aceste sisteme sunt rentabile si pentru consumatorii conectati la reteaua nationala, prin eliminarea necesitatii folosirii acumulatorilor de stocare a energiei si prin livrarea energiei direct in reteaua nationala.

TOATE CONSTRUCTIILE AUSTROCASA, INCLUSIV LOCUINTELE SOCIALE, AU CEL PUTIN UN PANOU SOLAR PENTRU INCALZIRE APA CALDA MENAJERA SI UN PANOU FOTOVOLTAIC + BECURI CU LED PENTRU SISTEMUL DE ILUMINARE A LOCUINTEI.

Daca va intereseaza construirea unei case independente energetic la pret de casa clasica din caramida, nu ezitati sa ne contactati. Vizitati si urmatoarele pagini referitoare la constructii si energie verde…

Tara noastra dispune de un potenţial solar si eolian ridicat.
Energie de la soare, apa si vant
Harta solara a Romaniei

Back To Top