Energie verde din gradina Edenului

Energie verde din gradina Edenului

De ce energie verde?

energie verde Exista atata energie verde regenerabila in jurul nostru incat daca am fi mai putin mai atenti cu ceea ce ne ofera Creatorul prin natura creata, am putea trai foarte bine si fara stres toata viata, iar cheltuielile cu energia ar putea scade pana la zero!

Prin construirea de case eco active cu anvelopa pasiva si cu putina energie verde, necesarul de energie la aecste case fiind foarte mic, Austrocasa va ajuta acum sa aveti o astfel de casa la pretul unei case obisnuite din caramida si cu izolatie minima, sau la pretul unui banal apartament de bloc! Avem acum proiecte de casa independenta energetic sub pretul unei garsoniere de la bloc, deci locatarii apartamentelor au acum o alternativa viabila, putand cumpara o parcela de teren ieftina intr-o zona fara utilitati si sa isi construiasca o casa moderna, confortabila, sigura si foarte „verde”!

Articolele de mai jos va pot ajuta sa intelegeti mai bine cum si de ce trebuie ca treptat sa incercam a trece de la casele mari consumatoare de energie la cele care sunt foarte bine izolate termic si folosesc energie verde regenerabila de la soara, apa si vant.

[doptg id=”60″]

Daca va place casa Micro prezentata aici, care este in mai multe variante, de la 56mp pana la 80mp, va rugam completati formularul de mai jos sau contactati-ne telefonic ori pe email.

Back To Top