Servicii de energie verde

Servicii de energie verde

CONSULTANTA ENERGIE VERDE – SOLUTII PENTRU REDUCEREA CONSUMULUI DE ENERGIE LA FIRME SI CASE

optimizare - energie verdeSistemele integrate de energie verde regenerabila nepoluanta tip AustroCASA reduc impactul nociv asupra mediului si cresc independenta energetica a cladirilor (locuinte, birouri, depozite, magazii, ateliere, spatii comerciale, etc.).

Daca aveti un birou in centrul orasului si platiti mult pentru intretinere si chirie, noi va putem oferi solutia reducerii cheltuielilor la energie, astfel incat sa platiti mai putin de jumatate fata de suma pe care o platiti acum lunar. Daca treceti pe consumul aproape gratuit de energie verde, investitia se recupereaza rapid, afacerea dvs. prospera, iar dvs. va eliberati de stresul facturilor mari si greu de platit!

Mai intai analizam si prezentam masurile necesare a se lua, intr-un plan pe mai multe etape, astfel incat operatorul sa fie capabil sa inceapa a economisi energie electrica sau termica, cu masuri simple si cu capital redus.

In faza de implementare punem in aplicare masurile propuse, inclusiv cele care necesita o invesitie initiala mai costisitoare, dar care sunt foarte profitabile pe termen mediu si lung.

De la utilizarea energiei termice risipite sau a apelor reziduale, pana la solutii eficiente de utilizare a enegiei gratuite de la soare, apa si vant, toate aceste daruri ale Creatiei si naturii pot fi folosite pentru intoarcerea la eficienta, ecologie si economie si, in concluzie, la o viata decenta si normala, in armonie cu natura. Lucrul acest poate fi realizat chiar si intr-o fabrica in care in prezent poluarea este la cote maxime!

[doptg id=”39″]

Pentru a investi intelept in energie verde, adica in viitorul dvs. si al copiilor, nu ezitati sa ne contactati.

Back To Top