EstateCUBE Romania

EstateCUBE Romania

IASICLUJTg MURES – TIMISOARA

EstateCUBEEstatecube si Austrocasa dezvolta micro cartiere rezidentiale eco eficiente energetic. In Iasi am inceput sa construim Cartierul Eco Dumbrava, in zona mirifica a lacurilor Dumbrava si Ciurbesti, unde interesul clientilor a fost destul de scazut si avem in constructie doar o singura casa.

Din ianuarie 2015 incepem constructia a min. 20 de case in Popas Pacurari, platou Beldiman, zona in plina dezvoltare, cu transport in comun si legaturi facile catre oras si complexul ERA Iasi, unde gasiti tot ce va doriti, de la sali de sport, pana la magazine de tot felul. Casele de aici vor fi eficiente si independente energetic, dar pretul va ramane identic cu cel al unei case banale clasice.

Fiecare familie tanara din Romania isi doreste o casa si – din pacate – pentru multi aceasta dorinta ramane la nivelul de vis neimplinit. Austrocasa si Estatecube isi propun sa schimbe aceasta situatie pe plan local si national.

EstateCUBE Romania – Microcartiere cu locuinte eficiente sau/si independente energetic – este un proiect imobiliar comunitar ce vine in sprijinul a mii de romani care isi doresc o casa pe pamant, facilitand finantarea simpla fara stres, fara dobanzi impovaratoare.

Fiecare are acum posibilitatea de a deveni proprietar prin achizitionarea cu numerar sau in rate a unei case eco eficiente energetic, prin dezvoltarea acestor micro cartiere eco imobiliare comunitare.

Fiecare roman, cu simt de raspundere pentru viitorul sau, va dori sa investeasca in aceste proiecte imobiliare, mici ca dimensiune dar de succes ca afacere imobiliara pentru potentialii investitori. Oricine are un minimum de capital de investit, poate deveni coproprietar de cartier de case ecologice alimentate cu energie verde, deci investitor in proiect si actionar intr-o firma cu potential de succes in Romania si Europa. Pentru a avea succes, pretul caselor eco eficiente energetic va fi mentinut sub nivelul de 60.000 euro, aceste locuinte fiind vandabile rapid.

Trebuie sa mentionez ca, personal, construiesc case inca din liceu; prin 1964 lucram pe santier in vacante, intre 1990-1993 am lucrat pe santier in SUA, iar din 1993 in Romania.

Cea mai mare problema la noi este subfinantarea proiectelor de construire a locuintelor, si de aici multe aspecte negative legate de calitate si de finalizare a proiectelor de construire. Mii de oameni ne-au contactat in ultimii ani, dorind sa-si construiascs o cass pe pamant, dar – din pacate – majoritatea sunt nevoiti sa renunte din lipsa de fonduri si buget pentru construire.

Pentru a veni in sprijinul celor ce isi doresc o casa pe psmant, am inceput acest proiect prin dezvoltatarea unui Microcartier “Eco Dumbrava” in Iasi, cu perspective de dezvoltare in alte localitsti din Romania: Suceava, Brasov, Timisoara, etc.

Acest proiect va ajuta mii de romani sa-si poata construi casa de vis fara datorii la banci, devenind in acelasi timp independenti financiar si chiar obtinand profit, daca se implica si investesc timp, inteligenta si bani pentru a deveni proprietari.

Pentru detalii, intrebari si propuneri accesati pagina de discutii de pe acest site. Aici vom vorbi despre posibilitatea membrilor platformei Multifinantare.ro de a se implica in proiect ca beneficiari de case eco eficiente energetic sau/si ca investitori si potentiali dezvoltatori in zonele de resedinta ale fiecsruia.

Modelele de case eco eficiente energetic, cu panouri solare termice pentru aps calda si aport la incalzire, precum si panouri fotovoltaice pentru iluminare interioars si exterioars le gasiti pe site.

Proiectul de finantare pe platforma Microfinantare.ro se desfasoars in mai multe faze, iar construirea caselor eco a inceput deja in Microcartierul Eco Dumbrava Iasi si va fi dezvoltat in Suceava si Brasov, unde exista deja teren, precum si in Timisoara si Satu-Mare unde avem manageri de proiect. Asteptam parteneri cu teren si in alte zone ale tarii.

Succes,
Teodor M Muntean

Back To Top