Expert in constructii

Expert in constructii

casa Minilux

Ma fascina inainte tot ceea ce tinea de domeniul constructii desi sunt femeie. De ce ma fascina domeniul constructii? Pentru simplul fapt ca sotul meu a lucrat o lunga perioada in constructii. Ajunsesem sa stiu o multime de lucrurile despre materialele folosite in constructii. Bine, el se ocupa mai mult de hale industriale dar tot din domeniul constructii face parte.

Uite asa am hotarat sa incep sa ma informez mai mult pentru a sti despre ce este vorba atunci cand voi angaja o firma de constructii pentru propria-mi casa. Oricine ar spune ca domeniul constructiilor inseamna numai efort fizic foarte mare se inaseala. Exista foarte multe elemente tehnice, arhitectii fiind specialistii in constructii. Alegerea materialelor sta de asemenea pe mainile expertilor in constructii chiar daca tu iti spui parerea. Acesti experti sunt in mai mare masura sa-si spuna parerea pentru ca esteticul nu inseamna si durabilitate sau calitate.

Dupa ce m-am uitat cam peste tot despre ce inseamna constructiile am fost curioasa sa vad ce inseamna o viziune moderna in constructii, modele de case care mai de care mai avangardiste. Dar oare avangardismul asta nu presupune nici un risc? Nu cred ca este de ajuns ca o casa sa fie frumoasa si atat…. Conteaza foarte mult calitatea materialelor folosite, sa stii ca esti cu adevarat in siguranta in casa ta.

Noua tendinta in constructii o constituie casele ecologice… si Doamne ce privesliste frumoasa ni se arata pe viitor. Case din lemn, baloti de paie, canepa… materiale verzi… Va dati seama ce inseamna asta pentru domeniul constructii? O rasturnare a conceptului de casa la 180 de grade.

Nu sunt inca experta in constructii insa sunt mama si vad cu siguranta ceea ce este mai bine pentru familia mea. Constructii sunt multe, care mai de care mai diverse insa o singura constructie este ceea ce fiecare dintre noi ne dorim cu adevarat.

Pana la urma domeniul constructii nu tine numai de muschi si de rezistenta fizica si, cel mai important pentru mine, nu este un domeniu destinat in totalitate barbatilor. Asa ca domnilor faceti loc noilor experti in constructii… pot fi si doamne arhitect foarte bune. Fiti siguri ca voi veni cu exemple de astfel de doamne demne de toata admiratia. Azi m-ati prins cu lectia invatata pe jumatate dar sper ca v-am convins ca domeniul constructii inseamna mult mai mult decat este vazut din afara.

 

Back To Top