Familie tanara cauta model de casa

Familie tanara cauta model de casa

casa regio austrocasaAsa cum v-am obisnuit, scriu despre ceea ce traiesc, ce imi doresc, ce isi doresc cei dragi mie si nu numai. Azi o sa scriu despre o familie la inceput de drum, o familie formata din doi tineri nemaipomeniti, ea este verisoara mea si tocmai de asta sunt atat de speciali. Saptamana viitoare vor avea nunta, bine, asta nu are nici o relevanta, numai ca vroiam sa stiti despre cine si ce vorbesc.

Acesti doi tineri inca mai cauta un model de casa perfect pentru viitoarea viata de cuplu proaspat casatorit. Bineinteles ca isi doresc un copil care sa intregeasca familia si tocmai de aceea cauta model de casa cat mai potrivit pentru o familie la inceput de drum. Dar daca ei tot cauta model de casa le-am dat si cateva ponturi, bineinteles ca doar gandindu-ma la binele lor.

La un moment dat mi-au si spus: „Tu, cauta model de casa pentru noi… poate esti ceva mai inspirata!” Si mi-am zis: „Adriana, cauta model de casa intr-un loc in care esti sigura ca nu vei da gres!” Si asa am si facut. Nu ai unde sa cauti un model de casa decat la niste profesionisti. Lor le poti spune ceea ce ei cauta la un model de casa, ceea ce isi doresc de la o casa… doar ei pot pune in practica dorintele tale.

Pot spune ca in mare parte am gasit ceea ce li s-ar potrivi insa ei vor lua decizia pentru ca ei sunt cuplul care cauta model de casa pentru viitorul lor impreuna. A cauta model de casa impreuna cu fiinta iubita este cel mai frumos lucru de pe pamant. O casa a ta, a noastra ne implineste cu adevarat, este primul pas important spre o viata impreuna.

Atunci cand o familie tanara cauta model de casa inseamna ca gandurile sunt serioase, ca vor un viitor in care sa fie impreuna, sa rada impreuna, sa planga impreuna, sa creasca un copil impreuna, sa treaca treaca prin bune si rele impreuna.

Poate ca e banal ceea ce v-am spus aici insa, din punctul meu de vedere, intr-o casa sta adevarata putere a familiei, acolo iti incarci bateriile intotdeauna, acolo, in caminul tau esti cu adevarat fericit!


Back To Top