Fereastra Futura Gealan pentru case pasive

Fereastra Futura Gealan pentru case pasive

futura gealanFereastra Futura Gealan pentru case pasive: Gealan lanseaza pe piata locala din Romania sistemul FUTURA® pentru case pasive, cu o valoare de izolare termica unica de 0,89 W/m²K pentru profile colorate.

Fereastra viitorului Futura de la Gealan integreaza toate tehnologiile si inovatiile (STV, IKD, Acrylcolor) pentru crearea unui profil care sa raspunda consumatorilor cu exigente ridicate de performanta tehnica.

Dezvoltarea ferestrei Futura nu este o intamplare, ci rezultatul investitiilor in tehnologii care au permis dezvoltarea unui produs cu valori exceptionale de izolare termica, unice pe piata.

Fereastra Futura reprezinta o combinatie intre cea mai moderna tehnologie de sistem impreuna cu IKD si STV care ofera o valoare de izolare unica pe piata, de 0,89 W/m²K. In plus, adancimea mare de constructie de 82,5mm, cele sase camere ale profilului de toc si cercevea si trei planuri de etansare sunt garantii ale izolarii termice foarte bune. Astfel, Gealan FUTURA este recomandat pentru executia ansamblurilor de tamplarie destinate instalarii la casele pasive, care fac posibila mentinerea, atat iarna cat si vara, a unei temperaturi constante fara folosirea unui sistem clasic de incalzire sau de climatizare.

Datorita unui design inovator si prin utilizarea sistemului IKD in profilul de toc s-a ajuns la placarea ferestrelor din PVC cu capace de aluminiu colorat, avand numeroase posibilitati de personalizare a culorii.

Suprafata exterioara realizabila prin tehnologia acrylcolor ofera rezistenta la zgarieturi, intemperii, protejarea impotriva radiatiilor solare, decolorare, fiind usor de curatat si fiind reciclabile.

Suplimentar, prin utilizarea STV in combinatie cu armaturile standard, se pot realiza dimensiuni ale cercevelei de pana la 2,4m, se asigura o protectie antiefractie ridicata, se reduce greutatea ferestrei si efortul de ajustare. Impreuna cu izolarea intensiva integrata tip IKD, se imbunatateste izolarea termica si fonica pana la standarde de casa pasiva.

Firma noastra foloseste profile Gealan, iar pentru clientii care doresc perfomante energetice superioare putem utiliza Futura Gealan.

Back To Top