Housing Concept Bitcoin

Housing Concept Bitcoin

Bitcoin House RomaniaDivizia Austrocasa Bitcoin & Bitleu a Austrocasa International este printre primele afaceri din Romania care accepta plati in Bitcoin si Bitleu (moneda similara romaneasca), o metoda de plata care devine tot mai populara in toata lumea. Am decis sa acceptam plata si prin intermediul Bitcoin si Bitleu dupa ce am observat ca monedele cripto sunt tot mai utilizate pentru cumpararea de produse sau servicii.

Bitcoin este o moneda virtuala, independenta, nereglementata si nesupusa regulilor monetare din niciun stat. Poate fi folosita in transferul international de bani si pentru a cumpara aproape orice, de la telefoane mobile pana la masini si case. In multe tari printre care si SUA moneda este recunoscuta legal, dar nu exista legislatie stricta pentru aceasta moneda, fiind acceptata de guverne, fara ca acestea sa poata interveni pe piata monetara cripto!

Unii analisti merg atat de departe incat considera sistemul Bitcoin, care permite transferuri monetare anonime si nesupravegheate, prin conexiuni de tip „peer to peer” (de la utilizator la utilizator), o potentiala amenintare pozitiva pentru sistemul bancar conventional. In acest sens unele banci isi revizuiesc politicile financiare si, in cateva tari, deja accepta tranzactii in Bitcoin. In Romania exista o bursa legala BTCXchange unde se poate vinde si cumpara moneda Bitcoin.

Austrocasa va organiza, incepand cu iunie 2014, intalniri care vor avea ca tema platile si tranzactiile cu Bitcoin si Bitleu. Aceste intalniri se vor organiza cu scopul de educare a publicului doritor sa foloseasca monedele cripto, unde pasionatii de valute de acest tip se pot intalni pentru a-si impartasi ideile sau a incepe diverse proiecte de afaceri.

Puteti economisi si castiga bani pentru o casa acum, sau puteti plati construirea casei dvs. in Bitcoin sau Bitleu!

Pentru detalii si informatii utile nu ezitati sa ne contactati!

Back To Top