Housing Concept construieste o gama variata de case din lemn si mixte

Housing Concept construieste o gama variata de case din lemn si mixte

Panouri pentru case din lemnAustrocasa construieste o gama variata de case din lemn, ecologice, precum si case pe structura mixta din lemn plus otel, tip SmartHome.

Astfel, producem in atelier si construim pe santier:
• Case de locuit din panouri de lemn eco,
• Cladiri comerciale si sociale pe structura mixta,
• Case de locuit pasive, longevive, tip SmartHome,
• Case de vacanta, cabane, casute de gradina,
• Saune traditionale cu aspect modern si dotari corespunzatoare.

Caracteristici ale caselor eco

Protectie termica

Protectie termica a caselor din lemn este determinata de grosimea medie a peretilor si a stratului de izolatie super eficienta din fibra de celuloza. Conform designului si planului casei, respectam necesarul dumneavoastra de incalzire anuala, oferindu-va, pe langa varianta de casa eficienta energetic si varianta de casa pasiva, la pretul unei banale case clasice! Prin know-how si metodele noastre eficiente de construire indeplinim toate standardele legale de protectie termica, si va oferim si Certificat Energetic al locuintei.

Protectie fonica

Prin utilizarea fibrei de celuloza in interiorul peretilor, planseelor si a acoperisului, material ecologic si ignifug, obtinem o foarte buna protectie/izolare fonica, pe langa izolarea termica.

Protectia impotriva umezelii

Masurile constructive determina incadrarea constructiilor noastre in clasa celor cu grad mediu de pericol, prin urmare este indispensabila protectia chimica a lemnului. Tratarea izolatiei si a lemnului se face cu o solutie de sare si bor compatibila cu mediul inconjurator.

Protectie impotriva incendiilor

Lemnul este un material combustibil, insa dispunem de solutii pentru tratamentul ignifug si combinatii de materiale necombustible in structurile din lemn. Substantele folosite in tratamentele lemnului contra insectelor si cariilor contin componente care actioneaza favorabil pentru sporirea rezistentei la foc. Lemnul il tratam ignifug prin imersie in atelierul de montaj al panourilor. De asemenea, sistemul de panouri pe care il folosim are structura de rezistenta din lemn placat cu diverse materiale de inchidere, dintre care unele sunt neinflamabile. Astfel, OSB3 este socotit neinflamabil iar la interior placile din gips-carton au un coeficient de transfer termic redus si contin preponderent ipsos care are ca element constitutiv apa in proportie de 20%, aceasta fiind eliberata in timpul incendiului.

Casute de vacanta si de gradina

Relaxante si placute, cu un design armonios si un stil estetic exceptional, casutele de vacanta realizate de Austrocasa devin oaze de relaxare si va aduc in mijlocul natuii, oferindu-va sanatate, odihna si confort.

Back To Top