Ignifugarea cu sare de bor

Ignifugarea cu sare de bor

bochemit-optimal Austrocasa foloseste tehnici bio eficiente pentru ignifugarea si tratarea lemnului contra daunatorilor si insectelor, precum si pentru ignifugare sigura. Tratarea lemnului de constructii cu bochemit constituie un mijloc preventiv de aparare a lemnului impotriva ciupercilor si a insectelor. De asemenea, structura caselor ecologice Austrocasa este umpluta cu material izolant fibra de celuloza, care contine sare de bor, o substanta ignifuga si ecologica (calitatea ecologica a sarii de bor este contestata in ultimul timp, dar nu exista dovezi stiintifice care sa o conteste).

Descrierea produsului

Conservant pentru lemn, neextractibil cu apa, pentru protectia pe termen lung a lemnului impotriva atacului ciupercilor si insectelor daunatoare lemnului (solutie fungicida si insicticida).

Solutii Bochemit – protectia lemnului antiseptizare

BOCHEMIT OPTIMAL – Solutii concentrate de produse biocide pentru protectia lemnului / zidariei impotriva fungiilor, mucegaiurilor, insectelor daunatore lemnului.

Bochemit Antiflash – solutie de protectie ignifuga a lemnului
PROTECTIA IGNIFUGA A LEMNULUI: Bochemit Antiflash – asigura protectia ignifuga a lemnului Bochemit Bluestop – (solutie antimucegai) protectia cherestelei proaspat debitata impotriva al

Bochemit Plus – pentru tratarea lemnului infestat de insecte
Solutie de protectie preventiva a lemnului impotriva atacului mucegaiului, insectelor si ciupercilor daunatoare lemnului. Asigura protectia preventiva si a zidariei impotriva mucegaiului.

Bochemit – solutie pentru protectie lemnului
Bochemit Forte/ Forte Profi – conservant pentru lemn, neextractibil cu apa, pentru protectia pe termen lung a lemnului impotriva atacului ciupercilor si insectelor daunatoare lemnului.

Aplicare:
Se aplica eficient prin pensulare, pulverizare sau prin imersie.

Proprietatile sarii de bor din compozitia fibrei de celuloza:

– Mijloc preventiv impotriva focului, a insectelor si a altor daunatori;
– Ecologica, netoxica (sarea de bor nu are limitari de intrebuintare).

Back To Top