Imprumuturi pentru cei inscrisi la Biroul de Credite

Imprumuturi pentru cei inscrisi la Biroul de Credite

IFN si Biroul de Credite

imprumuturi si biroul de crediteDaca aveti restante la credite bancare si ati fost inscris in baza de date la Biroul de Credite, nu aveti foarte multe optiuni pentru a contracta un credit. O optiune ar fi sa va orientati spre o institutie financiara nebancara (IFN) pentru a obtine un imprumut. De obicei, IFN nu verifica baza de date la Biroul de Credite decat daca este vorba despre un imprumut de valoare foarte mare.

Insa, exista circumstante atenuante chiar si in cazul unei verificari. De exemplu, daca nu ati putut plati rata pentru ca ati fost plecat din tara, fapt care a avut drept consecinta inscrierea drept „rau – platnic” la Biroul de Credite, este posibil ca un IFN sa inteleaga acest lucru si sa acorde imprumutul nebancar, datorita politicii mai putin restrictive dupa care functioneaza. De asemenea, motivatia cererii este foarte importanta.

Daca veti achita la timp ratele, veti putea refinanta creditul si sa obtineti o dobanda mai mica sau alte beneficii. Un imprumut de la IFN se obtine relativ usor, nefiind nevoie decat de un act de identitate si o adeverinta/document (fluturas, adeverinta de salariu, extras de cont sau contract de inchiriere) care sa dovedeasca faptul ca aveti un venit constant lunar.

Aprobarea dosarului dureaza doar 24 de ore, iar cererea de credit poate fi depusa inclusiv online pe situl web al IFN-ului respectiv. Suma pe care o puteti imprumuta poate ajunge si la 60000 lei. Cele mai cunoscute IFN-uri: Citi Financial, Patria Credit, Cetelem, Provident, companiile de Leasing, C.A.R., etc.

ATENTIE: Tineti cont de faptul ca IFN-urile ofera un timp de returnare a banilor mult mai scurt decat la banci si ca dobanda poate ajunge la procente foarte mari, ceea ce va creste in mod considerabil suma pe care trebuie sa o returnati.

Back To Top