In 2015 vei petrece 52 de zile in bucatarie!

In 2015 vei petrece 52 de zile in bucatarie!

Vrei sa ai o bucatarie superba?

bucatarieIn 2015 vei petrece 52 de zile in bucatarie! Nu vrei ca bucataria ta sa arate superb?

Exista multi factori care contribuie la crearea unei bucatarii cu aspect deosebit; printre cei mai importanti factori se afla materialul din care este confectionat mobilierul din bucatarie.

Lemnul din care se produce mobila este natural, ecologic, sanatos si creaza un ambient placut. In bucatarie mobilierul din lemn va crea o atmofera naturala, calda si primitoare. In ce priveste designul, un avantaj al mobilierului din lemn consta in faptul ca acesta se poate integra in orice stil de amenajare a bucatariei.

Desigur, mobilierul din lemn masiv este ideal intr-o bucatarie clasica, iar cel cu aspect patinat se integreaza perfect intr-o bucatarie vintage.

In casele traditionale se poate alege mobilier din lemn cu aspect natur brut (sau putin slefuit), pentru a crea atmosfera rustica a locuintelor din satele romanesti.

In schimb, intr-o casa postmoderna contemporana se poate opta pentru mobilier prelucrat fin, cu design simplu si cu linii drepte, sau cu varianta combinarii lemnului cu alte materiale: lemn + sticla sau lemn + metal.

[doptg id=68]

Back To Top