Incalzire in pardoseala

Incalzire in pardoseala

Incalzirea prin pardoseala este o solutie eleganta si eficienta pentru locuinte si institutii.

De ce incalzirea prin pardoseala?

Tot mai multe persoane descopera confortul podelei incalzite. Sistemul de incalzire integrat in pardoseala poate fi instalat in aproape orice tip de podea sau perete si acorda confort maxim in case si birouri.

Sistemul de incalzire al podelei, prin asigurarea temperaturii uniforme pe toata suprafata pardoselii incalzite, ofera un grad de confort net superior fata de sistemul clasic de incalzire cu radiatoare.

Se obtine o economie in functionare de 20%-30% prin controlul temperaturii de la nivelul pardoselii si a celei de ambient cu ajutorul termostatelor inteligente.

Pretul incalzirii in pardoseala

Prin sistemul de incalzire prin pardoseala se obtin 24-25 grade la baza podelei, 22 grade la nivelul corpului si 20 grade la nivelul tavanului; rezulta de aici un consum de energie mai redus comparativ cu sistemele clasice de incalzire cu radiatoare.


Dezvoltam solutii complete pentru încalzire si racire în domeniul constructiilor moderne. Este un sistem care se potriveste oricarei instalatii de incalzire. Produsele includ o gama completa pentru instalarea, buna functionare de lunga durata, securitatea si usurinta utilizarii instalatiei.

Gama de produse cuprinde un spectru larg, de la încalzire in pardoseala pâna la panouri solare si pompe de caldura. Serviciile de conectare si instalare sunt de asemenea incluse în oferta.

Informatii si consiliere: Angajati calificati, o echipa tehnica de ingineri profesionisti, designeri si ilustratori tehnici furnizeaza consultanta tehnica, acoperind cererea de planificare a proiectelor de management cu profesionalism.

Energie regenerabila: Compania este preocupata în permanenta de solutii petru energie regenerabila, pentru satisfacerea cererile în continua crestere de eficienta energetica, economii de costuri cat mai reduse pentru dumnevoastra, conservare a resurselor si protectia mediului.

Citeste si Caloriferul invizibil!

Back To Top