Intrebari privind Cartierul Eco DUMBRAVA

Intrebari privind Cartierul Eco DUMBRAVA

Intrebari frecvente despre Cartierul Eco
Intrebari despre tratamentul lemnului
Intrebari privind programul Case in rate

Raspundem la intrebarile vizitatorilor sitului web privind dezvoltarea Cartierului Eco Dumbrava, Iasi.

Cat ar ajunge rata lunara la dezvoltator pentru o casa pe structura compozita (din otel+lemn) construita in Eco Dumbrava?

Avansul trebuie sa fie de minimum 25%, ideal 30%, iar rata lunara minimum 250 euro. Acest sistem de achizitie va fi activ incepand cu luna septembrie 2015, dupa ce toate casele sunt gata.

strong>Exista alte variante de finantare pentru cei ce doresc o casa in cartierul Eco Dumbrava?

Da, puteti alege intre: programul Prima Casa al guvernului, sau programe oferite de Austrocasa International si alti finantatori, cum ar fi: AustroBanca pentru locuinte, microfinantarea, etc.

In ce stadiu se preda casa?

In noul cartier, locuintele se predau la semifinisat, mai aveti doar de dat culoare peretilor si de pus gresia, fainata si parchetul, tot cu noi sau in regie proprie.

Exista utilitati pe teren?

Casele vor fi independente privind alimentarea cu apa, exista curent electric dar veti beneficia si de energie de la soare si vant, iar canalizarea va fi in fosa septica ecologica.

Casele vor avea surse de energie regenerabila?

Da. Toate casele vor fi eficiente energetic avand, pe langa un sistem de incalzire cu peleti si lemne, panouri solare termice pentru apa calda menajera cu aport la incalzire si panouri fotovoltaice pentru iluminat.

Cat dureaza constructia casei din momentul semnarii contractului?

Daca va alegeti alt model de casa decat cele ce vor fi deja gata construite, din momentul semnarii contractului, casele se construiesc in maximum 60 de zile.

Ratele la dezvoltator se platesc din momentul predarii casei?

Din momentul semnarii contractului.

Back To Top