Intrebari privind programul “Case in rate”

Intrebari privind programul “Case in rate”

Intrebari frecvente
Intrebari despre tratamentul lemnului
Intrebari privind programul Case in rate
Intrebari privind cartierul Eco Dumbrava

CE PRESUPUNE CONSTRUCTIA LA CHEIE CU PLATA IN RATE?

Plata la contractare a unui procent din valoarea bunului si apoi plata restului valorii in rate lunare egale, stabilite de comun acord, pe o perioada determinate, intre 2 si 5 ani. Detalii aici!

CARE ESTE VALOAREA CASEI?

Valoarea de constructie la cheie a caselor o puteti vedea in paginile site-ului, sectiunea CATALOGUL DE CASE, sectiunea CASE IN RATE.

CE MODEL DE CASA POT ALEGE PENTRU PLATA IN RATE?

in prezent puteti opta pentru un singur model de casa din site-ul nostru, prin ApL.

CAND SI CUM PLATESC?

In momentul contractarii se achita un procent din valoarea casei la cheie. Apoi platiti lunar ratele stabilite prin contract, pana la achitarea integrala a valorii constructiei la cheie.

CAND SI CUM GARANTEZ SUMA CREDITATA?

Dupa ce se ajunge cu constructia casei la rosu, aceasta se intabuleaza; apoi se face o ipoteca pe casa si terenul aferent acesteia, in favoarea firmei, ce va garanta plata ratelor. Ipoteca va fi ridicata in momentul achitarii integrale a valorii casei. Nu sunt necesare alte garantii materiale, nu sunt necesare adeverinte de venituri.

EXISTA DOBANDA LA VALOAREA CREDITATA SAU ALTE TAXE?

Pentru creditele pe o perioada de maximum 3 ani nu exista dobanda sau taxe pentru valoarea creditata. Pentru creditarile ce depasesc perioada de 3 ani, se aplica o dobanda minimala de 3% la valoarea ramasa! La incheierea contractului se achita o taxa unica de management a creditului in valoare de 500 lei.

CAND INCEPE SI CAT DUREAZA CONSTRUCTIA CASEI LA CHEIE?

La Iasi, programul demareaza in momentul cand exista 10 cereri ferme si contracte incheiate. Cu cat sunt mai multe contracte, cu atat mai bine pentru toti participantii. In functie de numarul de contracte incheiate si de ordinea acestora, momentul inceperii constructiei este 6-12 luni, deoarece lucrarile cu plata integrala au prioritare. Durata de executie a casei la cheie este cuprinsa intre 3 si 6 luni, in functie de complexitatea proiectului.

VA TENTEAZA OFERTA?

Daca aveti alte intrebari, sau doriti sa comandati o casa din catalog, va rugam completati si trimiteti formularul de mai jos (mentionati modelul de casa ales:

Back To Top