Investitii in proiecte verzi

Investitii in proiecte verzi

De ce ma ocup inca de Constructii ecologice si de investitii in proiecte verzi?

Incercand sa ma apropii de natura creata de Dumnezeu, am construit case din materiale nobile cum ar fi lemnul, lutul, paiele, trestia si derivatele acestora, denumite materiale ecologice. Se stie ca nu exista materiale 100% ecologice, dar in proiectele realizate am incercat sa folosesc materiale lasate de Creator pe pamant, cu cat mai putine modificari si interventii artificiale posibile.

Traim in post-modernism, iar capitalismul prost inteles a distrus mult din lucrurile ce erau inainte normale, naturale, iar acum le numim ecologice, verzi sau regenerabile. E bine si asa, dar e mare nevoie de revenirea la normalitatea dinainte de industrializarea fortata si contributia masiva la distrugerea mediului!

Ma straduiesc in continuare sa traiesc „eco si bio”, de aceea sunt atent la aceste aspecte ale vietii. Investesc cat pot in tot ce e benefic pentru om si mediu si incerc sa folosesc in mod intelept resursele lasate de Creator pe Terra: materiale eco, energie de la soare, apa, vant si din pamant.

Back To Top