Izolatii cu fibra de celuloza ecologica si ignifuga

Izolatii cu fibra de celuloza ecologica si ignifuga

Termo si fono izolatii cu fibra de celuloza

Fibra de celuloza este un material izolant eficient, ecologic, natural si reciclabil, fiind utilizat din vremuri stravechi (1928). Materialul izolant produs din hartie reciclata se caracterizeaza prin faptul ca izoleaza perfect atat pe durata anotimpului cald cat si a celui rece, reducand astfel considerabil costurile pentru incalzire iarna si pentru instalatia de climatizare vara: consum de energie cu 40% – 70% mai mic fata de o casa clasica!

izolatii cu fibre de celuloza

Termo si fono izolatii cu fibra de celuloza

Izolatii termo

Izolarea cu fibra de celuloza este cea mai utilizata metoda ecologica mondial de izolatie termica si fonica a structurilor din lemn si metal, putand fi aplicata si la caramida sau beton.

Izolatii fono

Celuloza este un produs ieftin, performant termic si fonic, cu care se obtine o izolatie incomparabil mai buna decat cea obtinuta prin metodele clasice de izolatii fonice si termice.

Fibra de celuloza înseamnă o izolare termică superioară, atât împotriva frigului iarna, cât şi împotriva căldurii verii. De asemenea, este un excelent izolator fonic. Celuloza lasă peretele să respire, asigurand un mediu sanatos si placut in casa. Este un produs care ajută mediul inconjurator.

ECOLOGIC
Fibra iCELL, produsa in Romania si Austria, reprezinta o termo si fono izolatie din fibre de celuloza, fabricata din hartie de ziar printr-o procedura de reciclare. Materialul de baza din produsele iCELL este lemnul reciclat, deci este un material ecologic.

EFICIENT
Fibrele de celuloza sunt suflate in cavitati si goluri cu ajutorul unor masini speciale de suflare. Fibra de celuloza devine in constructie pâsloasă, formand o saltea care se potriveste exact locului unde este asezata.

NATURAL
Spre deosebire de alte materiale izolante, iCELL nu este toxic, nu contine substante nocive, nu irita pielea, fiind considerat un material termoizolant ”simpatic” și prietenos cu mediul (eco-friendly).

Detalii despre izolatii eficiente.

Back To Top