Izolatii

Izolatii

Ce inseamna izolatii cu fibra de celuloza?

Celuloza este un material izolant eficient, 100% natural si reciclabil, fiind utilizat din anii 1928, cand a fost conceputa si prima masina de suflat fibra de celuloza in Statele Unite ale Americii. Materialul izolant produs din hartie se caracterizeaza prin faptul ca izoleaza perfect atat pe durata anotimpului cald cat si a anotimpului rece, reducand astfel considerabil costurile pentru incalzire iarna si pentru instalatia de climatizare vara: consum de energie cu 40% – 70% mai mic fata de o casa clasica.

Fibra de celuloza se obtine din celuloza (hartie sau ziare) printr-un procedeu modern de reciclare. La producerea fibrei de celuloza se consuma doar 5% din cantitatea de energie folosita la producerea aceleasi cantitati de material de izolatie standard, unul din criteriile de importanta capitala in luarea unei decizii de utilizare, in cazul unui cumparator avizat de problemele reale de mediu.

Materialul izolant din fibre de celuloza dispune de multe caracteristici esentiale care fac posibila o izolatie eficienta pentru reducerea costurilor de energie prin respectarea conditiilor ecologice. Aceasta face posibil ca proprietarii de case sa obtina un confort mai mare si facturi de energie cu valori mult reduse.

Detalii despre avantajele izolatiei cu fibra de celuloza, clic aici!

Back To Top