Kitul de casa si construirea in regie proprie

Kitul de casa si construirea in regie proprie

kitul de casa austrocasaCum puteti comanda Kitul de casa (structura casei) si apoi sa construiti casa in regie proprie? Daca aveti un minimum de abilitati tehnice si doriti sa va construiti casa in regie proprie, Austrocasa va ofera consultanta pentru a construi casa la parametri tehnici ceruti de proiect si la calitate maxima. In acest fel puteti economisi cateva mii de euro la constructia casei, fara a afecta calitatea acesteia, cum se intampla de obicei cand se construieste casa „dupa ureche”.

Pentru a construi o casa eco din lemn in regie proprie aveti nevoie de kitul de casa fabricat de Austrocasa dupa tehnologie austriaca si germana.

Kitul de casa cuprinde peretii din lemn tratat si ignifugat, asamblati, cu OSB3 pe o parte, gata de montaj pe santier, plaseele peste parter si mansarda, structura acoperisului.

Pretul informativ al kitului de casa este de 130 euro/mp suprafata construita, dar in functie de proiect pretul se calculeaza cu exactitate. Unele proiecte de casa de pe site au deja separat afisat pretul kitului de casa respectiv sau puteti descarca catalogul aici.

Casa care rezulta dupa asamblarea kitului, executia finisajelor si a instalatiilor o puteti vizualiza la pagina casei pe care ati ales-o dvs. de pe pagina Proiecte Case.
[doptg id=”63″]

Pentru comenzi sau intrebari, completati formularul de mai jos.

Back To Top