Kituri pentru constructii case din lemn

Kituri pentru constructii case din lemn

Austrocasa – kituri de case pentru toate gusturile si toate buzunarele!

Austrocasa va ofera posibilitatea de a construi ieftin, durabil si extrem de rapid cu ajutorul unor kituri de case care se realizeaza in fabrica si se asambleaza rapid la fata locului pe santier. Un kit de casa contine practic toate elementele viitoarei constructii, mai putin fundatia si finisajele: structura de rezistenta a peretilor si a acoperisului, peretii exteriori si interiori, acoperisul propriu-zis, izolatia termica si fonica, tamplaria PVC (geamuri si usi exterioare). Fie ca este vorba de kituri de case din lemn sau case tip SmartHome pe structura de otel si lemn, aceste constructii sunt usor de asamblat si vor scurta foarte mult etapele de construire: practic, in doar cateva saptamani sau 2 luni, in functie de marimea casei, veti putea sa va mutati intr-o noua locuinta.

Pentru a alege dintre kiturile de case disponibile la Austrocasa pe cel care se potriveste nevoilor familiei dumneavoastra, tot ce trebuie sa faceti este sa analizati diferitele planuri de case prefabricate prezentate pe site online. Veti gasi o mare varietate de kituri de case ieftine: daca ceea ce va doriti este sa va mutati dintr-un apartament intr-o casa comfortabila, nu trebuie sa va ingrijorati cu privire la costurile de constructie! Exista o multime de case la preturi foarte accesibile: case modulare, case prefabricate din lemn, case prefabricate din beton, disponibile in diverse dimensiuni sau stiluri arhitectonice.

Kituri de case ieftine

Un kit de casa ieftin va ofera oportunitatea de a face tranzitia perfecta intre un apartament de bloc si un nou stil de locuire, mult mai comfortabil: o casa pe pamant, cu curte proprie.

Austrocasa ofera kituri de case ecologice sau pasive, in asa fel proiectate si construite incat sa asigure un consum energetic extrem de redus, aproape de zero. Achizitionarea de kituri de case Austrocasa se va dovedi o decizie si investitie foarte inteleapta: veti avea posibilitatea sa va mutati in noua locuinta in doar cateva saptamani, cheltuind mult mai putini bani decat pentru constructia unei case clasice. De asemenea, aceste kituri de case vin cu izolatia termica si fonica de cea mai buna calitate inclusa, pe baza de fibra de celuloza, ceea ce inseamna ca va veti bucura de costuri de intretinere minime si de o atmosfera comfortabila in interiorul noii locuinte.

Contactati-ne pentru kituri de case!

Back To Top