Lampi solare de gradina independente energetic

Lampi solare de gradina independente energetic

De ce sa iti pui lampi solare in curte?

lampa-alimentata-de-soare

Pentru ca iti ofera posibilitatea de a prelungi momentele placute in familie sau cu prietenii si dupa apusul soarelui. Si pentru ca iti ofera siguranta, eliminand intunericul, si pentru ca energia e gratis, de la soarele din timpul zilei…

Pentru ca lampile solarede gradina nu consuma curent, fiind independente fata de reteaua de alimentare cu energie electrica.

Folosesc LED-uri ca sursa de lumina si au o autonomie de 3 zilenoroasesauploioase consecutive.

Principiu de functionare

Panourile fotovoltaiceaflate la varf au orientaresudica de 35-45 grade astfel incatradiatiasolarapreluataestemaxima; energiasolaraestetransformata inenergieelectrica care esteinmagazinata cu ajutorulunuidispozitiv de incarcarein baterii; inacestfel are loc alimentareasursei de iluminat (becurilor).

Scad costurilein primulranddatoritafaptuluica se alimenteazapracticsingure siin al doilearanddatoritafaptului ca nu maiestenecesararacordarea la reteaua de energieelectrica, care presupunesapaturi, conductori, utilaje. Becurile LED au putericuprinse intre 7 si 70W, inaltimeaunui suport pentru lampieste de 2.5 – 9m sirezista la vanturi de peste 32.6m/s.

Becurile LED suntuneledintrecelemaieficientesurse de lumina. 7.5W consumati de un LED genereazaluminaechivalentaunuibec de 60W. Sunt inmedie cu 80% mai economicedecatbecurileclasice. Becurile emit luminape un areal de 360 gr.

Back To Top