Locuinta cu larga independenta energetica – LOLIe

Locuinta cu larga independenta energetica – LOLIe

casa cu independenta energeticaCasa care asigura o independenta energetica aproape totala, a fost proiectata la Iasi si realizata de catre profesorul universitar Victor Hagiu, de la cadrul Universitatea Tehnica „Gh. Asachi“ din Iasi.

Locuinta arata modul in care energia solara poate fi utilizata pentru a acoperi intregul consum de energie necesar unei case.

Casa presupune un sistem inovat integrat de constructie cu inalta independenta energetica si protectie termica si implicit pierderi minime de energie, care foloseste surse neconventionale de incalzire a locuintei, de obtinere a apei calde si a curentului electric.

Casa cu larga independenta energetica – LOLIe are urmatoarele caracteristici:

– Rezistenta termica ridicata a anvelopei 4.8m²K°/W
– Tamplarie exterioara – termopan cu 6 camere si 3 foi de geam, lowE
– Cazan performant
– Panouri solare termice, tehnologie de ultima ora
– Incalzire in pardoseala sau clasica.

Caracteristiciile casei cu larga independenta energetica au condus la urmatorul rezultat: reducerea consumului energetic pentru incalzire si prepararea apei calde cu peste 70%.

casa din lemn

LOLIe1

Oferim cunostintele si experienta noastra pentru a va construi o locuinta cu aceleasi performante ca locuinta LOLIe. Cresterea preturilor la energie va determina sa luati in consideratie oferta noastra.

Back To Top