Lyoness

Lyoness

AustroCASA LYONESS

Reduceri substantiale prin programul dezvoltat de Austrocasa International si firmele partenere Lyoness Austria, Lyoness Romania, Lyoness Bulgaria si Lyoness Italia.

Construieste-ti casa eco eficienta energetic la standard european de confort, beneficiind de o reducere incepand cu 8% si mergand pana la 100% !!

Conditii de construire:
Membri clubului pot construi casa de vis cu discont de 8% numai in urmatoarele conditii, fara a afecta deloc calitatea constructiei:
– Costurile de construire vor fi planificate si urmarite pas cu pas de catre beneficiar si executant.
– Fundatia de tip cald/uscat, independenta sau continua, in functie de proiect, va fi executata in colaborare cu beneficiarul casei, acesta implicandu-se efectiv la realizarea fundatiei.
– Structura casei va fin din lemn tratat si ignifugat care NU arde, si nu din caramida sau beton, unde preturile sunt mult mai mari.
– Beneficiarul va participa efectiv la montajul structurii din lemn, precum si la finisari, personal sau prin delegarea unui membru al familiei sau meserias prieten, si impreuna cu alti membri ai clubului.
– Calitatea lucrarilor nu va fi afectata de costul mic al casei per total, structura va fi aceeasi ca la orice casa tip AustroCASA.
– Membri clubului pot opta si pentru varianta construirii in rate a casei.

Nota: Toate actiunile descrise mai sus se vor realiza in conditiile legii, conform contractului incheiat, in care vor fi prevazute activitatile ce vor fi desfasurate de beneficiar, inclusiv modul de instruire pentru protectia muncii si toate aspectele legale privind derularea proiectului.

Conditii pentru a deveni membru:
– Inscriere gratuita ca membru LYONESS.
– Angajament ferm privind participarea la construire propriei case.
– Membri clubului pot opta sa devina agenti de vanzari AustroCASA International, primind un comision de 3% din valoarea constractului incheiat.

Clic aici pentru detalii Lyoness!

Pentru intentia de inscriere in club si pentru a fi la curent cu desfasurarea evenimentelor de constructii ale clubului, completati formularul de la sfarsitul acestei pagini.

Model de casa construita prin Clubul AustroCASA >>
[album: http://www.austrocasa.ro/ZxtZ/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Casa 3E/]

Inscrieri initiale membri club:

Cine poate beneficia de avantajele echipei si clubului? Iata cateva sugestii…
– Ai sau intentionezi sa-ti cumperi teren si vrei sa-ti construiesti o casa;
– Ai un buget mic, dar iti doresti casa si esti dispus sa te implici;
– Locuiesti la apartament si doresti sa-ti construiesti o casa care sa nu coste mai mult decat aparmanetul dar sa ofere un confort sporit;
– Ai abilitati tehnice minime si vrei sa inveti mai multe despre construirea si intretinerea casei in care vei locui o viata!
– Vrei sa obtii venituri suplimentare devenind agent de vanzari Austrocasa International sau membru Lyoness Intenational.

Back To Top