Mesaj catre oaspetii Austrocasa

Mesaj catre oaspetii Austrocasa

Bine ati venit la AustroCASA!

partener AustrocasaVa multumesc pentru vizita si pentru interesul dvs. privind serviciile si produsele AustroCasa. Sunt Teodor Miroslav Muntean, intreprinzator, actionar si manager al firmei AustroCasa, neobosit calator pe mapamond si pe Internet!

Trebuie sa va spun ca am construit foarte mult, si inainte de a infiinta firma Austrocasa, si tot ce am realizat in viata a fost posibil numai cu ajutorul credintei in Dumnezeu si a unei incapatanari iesite din comun de a nu renunta cand mi-a fost cel mai greu; si mi-a fost de atatea ori in viata, asa cum de fapt e normal, viata avand coborasurile si urcusurile ei iminente.

In timp ce, odata cu criza, mii de confrati constructori cu firme mari si-au inchis afacerile, Austrocasa inca mai exista pe piata si are de lucru… Multumim lui Dumnezeu si clientilor nostri pentru ca ne ajuta sa mergem inainte. Din peste 1000 clienti pe care i-am avut in cei 24 de ani de business oficial, am avut doar 4 clienti nemultumiti si acestia au aparut doar in ultimii ani datorita crizei si unor probleme care sunt si ele in curs de rezolvare. In ciuda greutatilor iminente datorate crizei mai ales, ne angajam in continuare sa facem tot ce e posibil pentru a servi corect si profesionist clientii.

AustroCASA HELP Concept

Ceea ce imi place foarte mult sa fac este sa ajut pe tineri (intre 18 si 89 de ani!) sa-si construiasca un viitor, un mod de viata, impartasindu-le din experienta mea. Nu am nici veleitati si nici pretentii de scriitor, mentor, profesor, psiholog, sau super specialist in constructia de case sau in consilierea familiilor, dar va pot impartasi sincer din experienta mea, inclusiv din greselile mele sau ale altora, astfel incat proiectul de constructie a casei si familiei voastre sa nu esueze, ci sa aveti succes in ceea ce doriti sa realizati. Ma refer in mod special la „casa voastra de vis„, sau „casa de piatra” din urarea romaneasca rostita la nunta voastra cand v-ati intemeiat (sa va veti intemeia…) o familie.

Proiectul Austrocasa HELP functioneaza si in Africa, unde Austrocasa International Ltd. are un birou deschis in capitala Gambiei, Banjul. Daca cititi engleza si doriti sa cunoasteti mai mult despre programul Austrocasa HELP dati clic aici!

AustroCASA – Consultanta gratuita

Ma voi referi strict la casa voastra construita pe terenul pe care il aveti (sau nu inca), iar pentru casa de piatra (relatiile din familie) o voi face numai in caz de solicitatre expresa a celor care au nevoie de aceasta, si care imi pot trimite un mesaj pe e-mail sau pot comenta pe blog.

Realmente, va stau la dispozitie cu consultanta efectiva, eficienta si gratuita. Va veti intreba de ce fac asta intr-o lume in care parca tot mai multi, inclusiv cei ce ne ‘reprezinta’ fac totul pentru a stoarce bani si avantaje materiale din orice…? Pentru ca eu cred cu tarie ca „Daruind vei dobandi!” asa cum afirma marele scriitor si publicist Nicolae Steinhart.

AustroCASA – O relatie fara persuasiune

NIMENI nu va fi obligat vreodata sa cumpere ceva de la Austrocasa sau firmele in care sunt implicat ca actionar sau proprietar, nimeni nu va fi fortat, prin persuasiune sau altfel de influente, sa adopte sistemul si solutiile prezentate de mine pe situri si pe blog…

Pot sa-i inteleg pe cei ce vor sa vanda ceva si, disperati, fac eforturi excesive de “publicitate”, dar personal detest publicitatea agresiva. Asa ca aveti toata libertatea sa faceti ce doriti cu banii vostri, dar as vrea sa va ajut sa evitati a-i cheltui nefast, asa cum am vazut ca o fac mii de romani inca, atunci cand e vorba de a construi casa lor de vis… La prea multi le-a iesit in final casa lor de cosmar si nu de vis!

In acest sens puteti comenta, intreba si scrie despre:
1 – La ce fel de casa visati si ce locuinta ati dori sa construiti?
2 – Care este bugetul de care dispuneti?
3 – Cum vedeti realizarea proiectului? etc.

…Ca apoi prin echipa Austrocasa, si prin partnerii Austrocasa, sa incercam a gasi o solutie care sa se potriveasca proiectului ce il aveti. Nu vreau sa fie sablon, fiecare casa trebuie sa poarte amprenta si personalitatea celui care si-o doreste si, in final o construieste, dar putem pleca de la cateva principii si elemente de baza comune, economisind astfel timp, bani si mai ales avand parte de satisfactie si multumire sufleteasca in urma ceea ce va iesi din proiectul vostru.

Doamne ajuta,

Teodor M Muntean
CEO Austrocasa

Back To Top