Metode de curatare energetica a locuintei

Metode de curatare energetica a locuintei

In afara de curatenia obisnuita facuta acasa, trebuie sa facem si o curatare energetica a acesteia. Locurile in care ne petrecem o mare parte din viata zilnica (acasa, la munca, etc.) sunt responsabile nu numai de confortul nostru dar si de linistea si de starea noastra de sanatate.

De-a lungul timpului, am invatat ca in afara de curatenia fizica din casa, trebuie sa te raportezi la caminul tau ca la o „fiinta” ce face parte din viata ta. Trebuie sa-ti placa sa traiesti in el, sa-l bucuri din cand in cand cu cate o atentie, un „cadou”, sa ii mai cumperi cate ceva nou (un tablou, o masa, un scaun, un fotoliu, o floare…), sa-l parfumezi prin aromaterapie. De multe ori responsabil pentru lipsa de motivatie, tensiuni, frustrari, depresii sau pierderi financiare este doar faptul ca energia pozitiva din casa este blocata si nu „curge” in mod corespunzator.

O metoda simpla de curatare energetica este apa de trandafiri. Cateva picaturi de ulei de trandafir puse intr-o sticla cu pulverizator si putina apa, va face minuni. Cred ca orice ulei esential folosit pentru aromaterapie nu ar trebui pus in lampi, ci pulverizat prin casa, cu preponderenta in colturile acesteia (unde microbii, praful, aerul statut se aduna preponderent).

Tamaia si smirna – se stiu de cand lumea. Bunicii nostri le foloseau pe vremuri si nu doar ca pe un ritual religios. Se stie de fapt, ca smirna este un antimicrobian puternic, iar in antichitate pafumul de smirna era cunoscut ca un bun scut impotriva gandurilor negre. Alaturi de smirna, tamaia a facut si ea parte din darul adus de misteriosii Crai de la Rasarit lui Iisus, la nastere. In traditia populara este cunoscuta ca un pretios leac magic, cu virtuti de protectie.

Tamaia si smirna se vor arde intr-un vas, fumul degajat fiind imprastiat cu mana in toate directiile. Lasati fumul sa circule prin toata casa, acesta va echilibra si curata energetic intreaga casa.

Salvia – probabil una dintre cele mai cunoscute modalitati de curatire energetica. Puneti intr-o scrumiera frunze de salvie uscata , aprindeti-o, dupa care stingeti (cu grija pentru a nu va expune accidentelor). Fumul de salvie are propietatea extraordinara de a strange energia negativa dintr-o incapere si de a ridica nivelul vibrational. Testele au aratat ca fumul de salvie modifica literalmente polaritatea aerului, incarcand atmosfera cu ioni pozitivi.

Back To Top