Mituri privitoare la casele din lemn

Mituri privitoare la casele din lemn

1. Scartaie:
Casele din lemn nu scartaie decat daca NU sunt case din lemn ci niste adaposturi sau cabane facute dupa ureche.

2. Nu sunt bine izolate fonic:
Noi izolam casele din lemn cu fibra de celuloza, un material foarte ecologic si eficient, astfel incat puteti sa va faceti un studio si sa inregistrati muzica in casa dvs. si nu veti deranja pe nimeni, nici din casa, nici de afara!

3. Lemnul lucreaza iar finisajele se fisureaza:
O prostie, lemnul nu este luat din padure si pus direct pe fundatie, ci sufera un proces de uscare, tratament ecologic si ignifugare, asa cum procedeaza milioanele de constructori profesionisti din intreaga lume.

4. Sunt vulnerabile la incendii
Casele din lemn NU sunt mai vulnerabile la incendii decat casa din caramida sau metal, iar fibra de celuloza ignifuga le ajuta sa intarzie propagarea focului mai mult decat la o casa pe structura metalica si tot atat de mult ca la o casa pe caramida.

5. Sunt atacate de mucegaiuri, ciuperci si insecte
Nu exista asa ceva, din contra tratamentul fibrei cu sare de bor inerta alunga rozatoarele, umezeala si insectele departe de casa.

6. Au durata de viata limitata.
Oricum, o casa bine facuta poate rezista in timp secole sau chiar milenii, exista astfel de case in lume, dar garantia la structura pe care o dam noi plus durata de viata de 100 de ani, nu trebuie sa va ingrijoreze prea mult deoarece oricum nu veti participa la demolarea casei decat daca vreti sa o faceti intentionat; stranepotii dvs. se vor bucura de o casa sanatoasa care oricand poate fi modelata, schimbata, adaptata si transformata, sau chiar mutata cu totul in alta parte.

Nu ezitati sa ne contactati pentru detalii.

Back To Top