Mod inedit de finantare si revenire la o viata financiara normala!

Mod inedit de finantare si revenire la o viata financiara normala!

BITLEUFiecare roman primeste o suma din noua moneda virtuala locala: BitLeu.

O noua moneda digitala va fi lansata oficial in Romania. Doritorii vor primi un anumit numar de monede, putand sa le tranzactioneze sau sa le foloseasca pentru cumparaturi.

Fiecare roman doritor va primi o finantare de 100 BitLeu, o moneda virtuala facuta dupa modelul Litecoin, dar imbunatatita, folosind codul sursa Scrypt Jane. Monedele cripto Bitleu vor fi oferite incepand cu 1 decembrie 2014, de ziua nationala a Romaniei. Pana atunci multe magazine online si offline vor avea moneda deja integrata in sistemul lor de plata.

Astfel, 10.000.000 de romani vor putea avea acces la acesti bani cu ajutorul unui act de identitate. Ei vor putea folosi moneda în viata lor de zi cu zi, cand aceasta va valora ceva chiar daca piata este inca volatila.

De ce se lanseaza o moneda virtuala pentru fiecare roman? Desi nu este inca oficiala, moneda raspunde unor nevoi privind viitorul financiar al tarii. Acum cinci ani, pe fondul crizei care a lovit tara, a existat un control strans al guvernului asupra monedei locale iar populatia Romaniei a saracit foarte mult.

Romanii vor sa se foloseasca de lucrul la care sunt pe un loc fruntas in lume: penetrarea internetului!

De asemenea, programatorii sunt incurajati sa dezvolte platforme pentru tranzactionarea monedei. Momentan doar cei care folosesc Windows vor avea acces la un portofel virtual pe desktop.

In plus, mentioneaza creatorii, moneda reprezinta o solutie mai buna antiinflatie, pentru ca nu poti printa bani la nesfarsit. Cu ocazia „invaziei” de BitLeu, romanii vor avea 25% din numarul total de monede virtuale care vor fi eliberate, restul urmand a fi facut prin minerit si prin tranzactionare.

Mai multe detalii puteti afla de pe site-ul oficial al Fundatiei BitLeu: http://BitLeu.ro

Back To Top