Modelul de casa perfect pentru familia mea

Modelul de casa perfect pentru familia mea

Prioritatile mele s-au schimbat de cativa ani incoace, adica am o familie , un copil deci este clar ca nu-mi mai zboara gandul la cai verzi pereti ci ma gandesc la ceea ce este mai bine pentru familia mea mai ales pentru copil. Asa am inceput sa ma gandesc la modelul de casa perfect pentru o familie cu un copil destul de neastamparat. In primul rand modelul de casa pe care mi l-as dori pentru viitorul nostru camin ar fi un model modern si in acelasi timp practic. Modelul de casa trebuie sa fie pe cat de simplu pe atat de elaborat. Asa ca am cerut ajutorul specialistilor doar ei fiind in masura sa proiecteze modelul de casa dorit de mine.

Bineinteles ca mai intai m-au intrebat cam cum mi-am dori eu sa fie modelul de casa proiectat, cat de complicat si cam in ce buget m-as incadra. Mi-as dori o casa cu un sgingur etaj, doua, maxim trei dormitoare, fiecare dintre ele avand baie proprie, toate la etaj iar la parter o bucatarie si o camera de zi. Modelul de casa nu pare a fi prea complicat numai ca trebuie adecvat unei case in care locuieste un copil mic. Scarile ar trebui sa fie cat mai sigure asa ca am stabilit ca acestea sa aibe o balustrada destul de rezistenta de care sa se poata tine copilul.

Este clar ca imaginatia mea ar zbura foarte mult daca i-as da frau liber si, daca ar fi dupa mine, acestui model de casa i-as adauga si un fel de tobogan langa scari sa faciliteze deplasarea copilului. Modelul de casa prezentat de mine a starznit hohote de ras in randul arhitectilor atunci mi-am zis ca e perfect, copilul meu va fi foarte fericit cu un tobogan in propria casa.

Nu este imposibil sa ai modelul de casa perfect si mult visat atunci cand ai vointa. Insa, exista si mici probleme, modelul de casa fiind mult mai complicat decat mi-am imaginat asa ca si bugetul va fi ceva mai mare. Nu conteaza insa, atata timp cat modelul de casa ofera o perfecta siguranta familiei mele, banii nu mai conteaza.

Eu va spun asa: nu va sfiiti sa visati si nici sa va puneti in aplicare visele pentru ca niciodata nu stii de unde poata aparea sansa vietii tale. Este vorba de casa ta, casa in care iti vei construi viitorul tau si al copiilor tai asa ca modelul de casa trebuie sa fie cat mai aproape de personalitatea ta si sa satisfaca nevoile tuturor din familie.

Autor: Adriana Victoria Andrei
Colaborator Austrocasa International


Back To Top