Modelul de casa potrivit pentru fiecare

Modelul de casa potrivit pentru fiecare

Modelul de casa potrivit pentru fiecare

modelul de casa austrocasaAustrocasa va ofera posibilitatea de a alege modelul de casa potrivit nevoilor dumneavoastra, dintr-o larga selectie de modele de case disponibile. Pentru a alege un anumit model de casa care sa indeplineasca in intregime nevoile familiei dumneavoastra, tot ce trebuie sa faceti este sa consultati colectia de proiecte de casa disponibile pe site-ul Austrocasa.

Modelul de casa Austrocasa

Austrocasa poate executa orice tip de constructie oferindu-I o calitate suplimentara: aceea de casa ecologica, cu un consum de energie redus, sau chiar de casa pasiva. Fie ca va doriti modele de case mici, modele de case moderne, modele de case fara etaj sau modele de case cu parter si etaj mansardat, Austrocasa va ofera acces la proiecte de casa ieftine sau chiar gratuite, in unele situații. In functie de tipul de casa ales, clientii nostri se bucura fie de proiecte gratuite, fie de proiecte de casa la preturi modice. Astfel, autorizatiile de constructie vor fi obtinute rapid si fara probleme, iar constructia locuintei dumneavoastra de vis va debuta rapid. Alegeti modelul de casa dorit din catalogul de case!

Cum sa alegi modelul de casa care ti se potriveste

Pentru a lua decizia potrivita in legatura cu modelul de casa pe care il veti construi, trebuie luate in calcul o suma intreaga de factori: bugetul disponibil, suprafata, forma si caracteristicile terenului pe care se va construi, zona geografica in care se va construi. De exemplu, daca in zonele de campie sau de litoral pot fi construite case cu acoperis plat, tip terasa, in zonele de deal si de munte, unde precipitatiile pe timp de iarna sunt abundente, este de preferat o casa cu acoperis foarte inclinat. In functie de bugetul dumneavoastra, Austrocasa va ofera posibilitatea de a alege modele de case mici sau case ieftine de lemn dupa model american.

Austrocasa este partenerul de care aveti nevoie pentru a va construi casa dumneavoastra de vis. Cu o experienta indelungata in domeniul constructiei de locuinte si alte tipuri de imobile, cu o echipa profesionista si dedicata, permanent la dispozitia dumneavoastra, Austocasa va ofera solutii tehnice si constructive adaptate nevoilor dumneavoastra. Modele de case moderne, economice si ecologice, care vor asigura un mediu sanatos si comfortabil familiei dumneavoastra pe termen lung!

Modelul de casa simplu sau sofisticat

De la case cu design sofisticat pana la case ieftine din lemn sau constructii dupa modelul beneficiarului, la Austrocasa veti gasi modelul de casa pe care vi-l doriti si de care aveti nevoie. Fiecare model de casa poate fi construit pe structura de lemn, din caramida sau pe structura de beton armat in cofraje incorporate din polistiren. Toate aceste tehici de constructie va ofera o izolatie termica si fonica de inalta calitate. Fiecare isis alege modelul de casa dorit in functie de necesitati si conceptia sa.

Pentru modelul de casa care economiseste energie, apelati la constructori de incredere – Austrocasa!

Back To Top